Zaujmave je ze tato otazka sa moze pouzit aj u babach len inom slovazmysle ale ciel bude ten isty: cest vinimkam a podobne. Proste treba si uvedomit naozaj to ze svet nie je iba dobry a skor je iba zly ale uvedomte si ze preco je taky. Odpoved: lebo su v nom taky ludia my si to robime navzajom a koli comu no to neviem kedze patrim k tym vinimkam aspon ohladom lasky proste beriem to ako vaznu vec proste ked nejake dievca mam asi ju len nezneuzijem alebo jej nebudem zahybat proste ja by som to osobne nedokazal je pravda ze vacsina su taky co im to je u riti hlavne nech si "zajebem" a podobne. Toto je realita ktoru ja osobne nevnimam ale viem ze je tu. A takto je to aj v laske aj v inych veciach. tot nazor.
je dobre si uvedomit ze to pisala 13 rocna baba z coho sa da vyvodit ze sa s tym stretla u urcite nie o moc starsich vyrastkov takze odpoved: chalani su v urcitom veku taki viac menej vsetci a kto nie je velmi vyspely na svoj vek.... ale starsi chalan 17 a viac ked je taky tak je zase zaostaly na svoj vek...
Typek: Poznám aj 30 a viac ročných ktorí takto premýšľajú. A balia 15-16 ročné baby ktoré oblbnú rečami o láske, baba im to zožerie a dá mu aby ho nestratila....
"Zabehnem si dve tri kolečká a keď si nezajebem tak si aspoň zašportujem"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
PS: Pozrite si staré fóra. táto otázka tu je už minimálne 1111111 krát....
"Zabehnem si dve tri kolečká a keď si nezajebem tak si aspoň zašportujem"
English is easy Csaba is dead
akože... presne take su tam aj baby... ostatni mi pridu vskutku normálni...