ja mam 19, aj namna letia...................???????:"ôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôhiuhiouwiewfguweitwváuawčíáťýačvhnáíeutiweuáíýťťťťťťťťťťáwueifjkajakslkasjlkfdjalskfjlakjfslkasjflkajslfjalksfjlaksjflkajsklfjlaksjflkajslkfajsklfjlkv,myjkly,mnylksm,vnklsen,mvydv
lebo niekto ide po ich tele a niektore su naozaj vyspele /psychicky/
lebo ..
moznosti je prilis vela a kazdy clovek je individualny. Niektore pary su fakt zalubene, i s mnohorocnym rozdielom /moji stari rodicia 11rokov/
Ine pary chodia spolu preto, lebo "baba ma starsieho chalana, je teda viac nez rovesnicky"
"chalan ma babu, mozno peknu, teda je viac nez jeho rovesnici bez partneriek"
Lebo ona chce byt starsia a chce byt viac ((mysli ze sex jej to da) lebo on ju chce zneuzit..
A tak sa da ist dalej..
Odpoved neexistuje a nemyslim ze je vhodne trapit sa s tym. Ti co to robia na to maju svoje dovody a NIKTO ani NIC ich nepresvedci ze je to (ne)spravne. A ak nahodou presvedci, tak si myslim, ze nebolo v com presviedcat
V kazdom pripade.. treba sa zmierit s vlastnym osudom a nie trapit a pytat sa preco to nie je inak.. to nic neriesi. Radsej sa snazit, aby som si JA zil ako a skym chcem. To ostatne je vecou ostatnych
neviem nevsimam si to nemam preco.ale z mojho pohladu je pre mna vsetko pod 18este decko.nevravim ale ze sa nenajde pod 18r aj nejake normalne, myslienkovo utrasene uz baby s ktorymi si mam aj co povedat okrem bezduchych kecaciek ako s vacsinou v tom veku.takze u mna isto nemaju sancu pod 18 a dost aj cez osemnast este.nehovorim ze niesu pekne ale ja snimi nemam o com
@9 v podstate si to vystihla tiez aj cast mojho nazoru.
presne na také letím pretože väčšina sú : sprosté, naivné a pekné (krásne príklady som videl a počul dnes v buse, mohli mať ledva 15-16)
len žiaľ škoda že ony letia skôr na deti v ich veku ako na nás starších, teda chcú nás iba keď máme auto a peniaze...
ale tak pozri sa ja nevravím, že baby nad 18 nie sú pekné lenže tie čakajú zväčša od vzťahu niečo viac, ďalej sú dosť náročné na chalanov, majú už dačo odžité (myslím tým dosť partnerov a to mnohých chalanov desí), a najhoršie je asi to že sú na 90% zadané...
pubertiačky môžu byť zadané ale stačí aby si trošku vypila a dala by aj psovi...ale nie všetky...
lebo niektoré vyzerajú staršie, teda keď sa namalujú, aj správaním sa snažia byť "dospelé", nechcem tu do podrobna rozoberať spôsoby, ale v skutočnosti väčšina z nich sú na úrovni 12ročných...a zväčša sú tie vzťahy hlavne o sexe, súdiac podla mojho okolia
cisty chuder musi byt taky co ma vyse 20 a hlada si 15 az 17 rocnu holku ... co nema na svoju triedu? .. dal by som mu kkt vyrezat uchylakovy. a potom mi 18 rocny nemame co yebat xD
Kazdopadne nemusite na mna utoci hned ako na niekoho negativne zareagujem. Mala by sa obranit sama. Coz sa jej sice nedari ale tak.. co uz, aj taky je zivot.
Kazdopadne, hoci som panna, na sexe sa mi nezda nic negativne a ked po tom tie mlade holky tak hrozne tuzia tak nech to maju a nepride mi na tom proste nic zle. Je to cira ludska zvedavost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
lebo niekto ide po ich tele a niektore su naozaj vyspele /psychicky/
lebo ..
moznosti je prilis vela a kazdy clovek je individualny. Niektore pary su fakt zalubene, i s mnohorocnym rozdielom /moji stari rodicia 11rokov/
Ine pary chodia spolu preto, lebo "baba ma starsieho chalana, je teda viac nez rovesnicky"
"chalan ma babu, mozno peknu, teda je viac nez jeho rovesnici bez partneriek"
Lebo ona chce byt starsia a chce byt viac ((mysli ze sex jej to da) lebo on ju chce zneuzit..
A tak sa da ist dalej..
Odpoved neexistuje a nemyslim ze je vhodne trapit sa s tym. Ti co to robia na to maju svoje dovody a NIKTO ani NIC ich nepresvedci ze je to (ne)spravne. A ak nahodou presvedci, tak si myslim, ze nebolo v com presviedcat
V kazdom pripade.. treba sa zmierit s vlastnym osudom a nie trapit a pytat sa preco to nie je inak.. to nic neriesi. Radsej sa snazit, aby som si JA zil ako a skym chcem. To ostatne je vecou ostatnych
@9 v podstate si to vystihla tiez aj cast mojho nazoru.
len žiaľ škoda že ony letia skôr na deti v ich veku ako na nás starších, teda chcú nás iba keď máme auto a peniaze...
ale tak pozri sa ja nevravím, že baby nad 18 nie sú pekné lenže tie čakajú zväčša od vzťahu niečo viac, ďalej sú dosť náročné na chalanov, majú už dačo odžité (myslím tým dosť partnerov a to mnohých chalanov desí), a najhoršie je asi to že sú na 90% zadané...
pubertiačky môžu byť zadané ale stačí aby si trošku vypila a dala by aj psovi...ale nie všetky...
ja radšej v škole ani nespomínam aké sa mi páčia, lebo by sa mi mohli smiať...
Neviem co chlapi cakaju od 15 rocnych machlitok vazne ze si s nimi zaloziu rodinu a tak ?
mimochodom.. co je na tom ze sa ti pacia?? fajn su pekne..
na druhej strane, ak ta pritahuju pre ich "hlupost" "naivitu" a "povolnost" tak to fakt radsej nic nevrav
vacsina su uchyly
cisty chuder musi byt taky co ma vyse 20 a hlada si 15 az 17 rocnu holku ... co nema na svoju triedu? .. dal by som mu kkt vyrezat uchylakovy. a potom mi 18 rocny nemame co yebat xD
@23 ano, je to moj xicht
Kazdopadne nemusite na mna utoci hned ako na niekoho negativne zareagujem. Mala by sa obranit sama. Coz sa jej sice nedari ale tak.. co uz, aj taky je zivot.
Kazdopadne, hoci som panna, na sexe sa mi nezda nic negativne a ked po tom tie mlade holky tak hrozne tuzia tak nech to maju a nepride mi na tom proste nic zle. Je to cira ludska zvedavost.