Čo je to za prijebanú otázku????Strašne ti prajem aby si nejakého chalana milovala a znamenal by pre teba všetko...a strašne by sa na teba vyjebal.Piča
ja by som nepovedal len chalani su aj baby ktore tazko znasaju rozchody. Ked chlap lubi alebo aj zena a ta druha polovicka ho posle k zemy tak to asi bude prezivat tazko nie? Pozeral som sa raz po mojej velmi dobrej kamaratke ako ju skoro chalan pustil a nebolo mi teda do smiechu bola ako smrt. a potom ked to utichlo a vvratili sa k sebe tak bola zasa stastna. Takze ide o to, chalani niektory asi viac lubia no
podla mna je to dokaz toho ze jedna strana brala vztah inak ako druha,jedna sa prilis naviazala...Pre mna je to len dokaz toho ze t9 ludia sa dobre nepoznali...
Poviem jednu teóriu ktoru nacal Rockstar. Tuto teoriu mi povedal kamarat ktorý zbalí akukolvek babu proste on to vie vie co je ich vie o nich vsetko.
Baby to proste chodia s chalanom pusa nepusa, lubim nelubim hej hovoria si vsetko maju sa radi. Príde rozchod chalana to raní a poriadne drží ho to veľmi dlhú dobu niekedy je to aj pár mesiacov ako v mojom prípade lebo ja som velkú lásku preukazoval babe. A čo spraví baba ??? Príde domov, nadáva na chalana, na druhý den večer sa vyreve a je po všetkom a na tretí deň dobreže nekuká už po inom.
Pokial chcete chalani vediet ako zbalit babu tak mi píste napísem vam try hlavne veci ktore na ne platia soory ale sem to nemozem hodit.... a na bezfotkove nicky ktore boli zalozene pred mesiacom neodpisujem... takteda tak chalan je o mnoho citlivejsi ako vyzera !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
sak si skuste sa zalubit do niekoho kto vas necha a potom zistite preco to chalani (a aj dievcata) robia....
Baby to proste chodia s chalanom pusa nepusa, lubim nelubim hej hovoria si vsetko maju sa radi. Príde rozchod chalana to raní a poriadne drží ho to veľmi dlhú dobu niekedy je to aj pár mesiacov ako v mojom prípade lebo ja som velkú lásku preukazoval babe. A čo spraví baba ??? Príde domov, nadáva na chalana, na druhý den večer sa vyreve a je po všetkom a na tretí deň dobreže nekuká už po inom.
Pokial chcete chalani vediet ako zbalit babu tak mi píste napísem vam try hlavne veci ktore na ne platia soory ale sem to nemozem hodit.... a na bezfotkove nicky ktore boli zalozene pred mesiacom neodpisujem... takteda tak chalan je o mnoho citlivejsi ako vyzera !!!