pretoze, bohuzial, nikto sa nejde pretrhnut za to, aby presadil zakon, ktory by prisnejsie trestal ludi, ktori su tohto schopni. osobne by som im vymerala trest vo vyske toho vsetkeho, co oni napachali danemu zvieratu, kedze pochybujem o vyssej inteligencii ludi a podobnych dristoch, co sa vsade omielaju. nervovy system maju prinajmensom cicavce rovnaky, tak preco by mal clovek menej trpiet za to, co robi?
no prečo... lebo nie každý to má v hlave v poriadku ľudovopovedané, nie každý sa narodí psychicky úplene v pohode.. alebo trebars boli nejakým sposobom sami týraní tak si to teraz kompenzujú.. alebo maju nejaky odpor ku zvieratam alebo mu samotne zvierata nieco niekedy spravili... a ten najcudnejsi dovod... zo srandy...
Na Slovensku ako v jedinej európskej krajine je zviera považované za mejtok, s ktorým si majiteľ môže robiť čo chce...
Bolo toľko medializovaných prípadov, kedy ľudia doslova utýrali k smrti nejaké zviera, no a čo sa s nimi stalo? nič! veď načo by naši politici riešili takú neziskovú problematiku... zvieratá ich nemôžu voliť a z tých pár minimálnych pokút aj tak nič nemajú...
Minulý rok som pomáhala zbierať hlasy na petíciu, ktorá sa touto problematikou zaoberala.. Bol tam dostatočný počet hlasov, no naši milí politici to zamietli a radšej sa zaoberali oveľa dôležitejším problémom- zákazom vianočných reklám pred adventom -.- Navyše keď som požiadala môjho kamaráta čo tam má kontakty a čo sa v takých kruhoch pohybuje aby s tým niečo spravil povedal mi, že keby takýto návrh predložil ficovi, len by ho vysmial....
A to je ďalší z milióna dôvodov prečo som taká znechutená z celého Slovenska...
Svet sa ženie niekam do totálnej hĺbky a toto je príklad...Každé zviera je tu pre akúsi rovnováhu,alebo ako to povedať a tým,že im ľudia ubližujú ničia vlastný svet...Najsmutnejšie je,že na to žiadny dovod nemajú..Podľa mńa sú ešte aj tie zvieratá lepšie ako my...Všetky..Lebo zabijú kvoli potrave a my zabíjame,len tak,aby bolo...Toto nezastaví asi nikto.Jeden je málo,dokonca sú málo aj milióny rozumných ľudí..Žiaľ...
@etelnair to bolo len raz v rotržitosti z toho že mi konečne prišiel pekný pizzaman ..a bola som hladná! aj tak mi chvíľku na to zaklopal a podal mi ho
Ešte k tomu čo povedala @klaudiqaaa o tej petícii, teraz sa zbiera petícia za to, aby nemohli byť psy na krátkych reťaziach, ale podľa mňa to zase dopadne tak, že parlament sa na to vykašle.
Pritom aj napríklad v Afrike vo veľa štátoch ak majú psa alebo iné zviera v nevyhovujúcich podmienkach, tak im ho odoberú, len na Slovensku to tak nie je.
Je to hanba, že štát v srdci vyspelej Európy považuje zvieratá sa majetok a ak ich niekto týra, drží celý život na krátkej reťazi, nestará sa o nich, tak nič sa nestane, nikto nezasiahne, však je to len ich "majetok".
kkti uplny proste , oni nektory ktorych aj poznam co zabili macky alebo neco podobne ani nevedia preco to spravia zasmeju sa a idu dalej akoby sa nic nestalo. Ludsky mozog je na hovno vymysleny proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ty "inteligentnejsi" sa uchylia k drogam
kokotkovia si vibijaju zlost na slabsich
..neviete?! celý svet je opačne
Na Slovensku ako v jedinej európskej krajine je zviera považované za mejtok, s ktorým si majiteľ môže robiť čo chce...
Bolo toľko medializovaných prípadov, kedy ľudia doslova utýrali k smrti nejaké zviera, no a čo sa s nimi stalo? nič! veď načo by naši politici riešili takú neziskovú problematiku... zvieratá ich nemôžu voliť a z tých pár minimálnych pokút aj tak nič nemajú...
Minulý rok som pomáhala zbierať hlasy na petíciu, ktorá sa touto problematikou zaoberala.. Bol tam dostatočný počet hlasov, no naši milí politici to zamietli a radšej sa zaoberali oveľa dôležitejším problémom- zákazom vianočných reklám pred adventom -.- Navyše keď som požiadala môjho kamaráta čo tam má kontakty a čo sa v takých kruhoch pohybuje aby s tým niečo spravil povedal mi, že keby takýto návrh predložil ficovi, len by ho vysmial....
A to je ďalší z milióna dôvodov prečo som taká znechutená z celého Slovenska...
Funkcny komplex mam napriklad ja - stale chcem byt lepsim ako som po fyzickej stranke, ale aj dusevnej a vedomostnej.
Neutralny komplex maju napriklad
@etelnair - ma potrebu byt vtipny, ale vobec mu to nejde..... sam si neprilepsi ale ani nepohorsi a nikomu to neskodi
@semhamforas - svoj komplex viacejcennosti riesit vyznavanim etnocentrizmu (len heterosexualita, byt biely je to spravne)
..... ale nikoho nevie presvedcit, cize sam si neprilepsi ani nepohorsi, nikomu neuskodi
a potom su tu tie disfunkcne komplexy = pocity menejcennosti, ktore si ludia rieseia tym, ze zo seba robia viac ako su
dokazuju si to ponizovanim a sikanovanim ludi , tyranim zvierat.......
1) to nema s humorom nic, to je pure art of trolling a rypanie do takych kokotov ako ty
2) povedz mi tradicnu hlasku typu "pod udri si do mna" ktoru vytahujes ked ti niekto povie ze si kokot a s radostou ti to zopakujem este raz
Ešte k tomu čo povedala @klaudiqaaa o tej petícii, teraz sa zbiera petícia za to, aby nemohli byť psy na krátkych reťaziach, ale podľa mňa to zase dopadne tak, že parlament sa na to vykašle.
Pritom aj napríklad v Afrike vo veľa štátoch ak majú psa alebo iné zviera v nevyhovujúcich podmienkach, tak im ho odoberú, len na Slovensku to tak nie je.
Je to hanba, že štát v srdci vyspelej Európy považuje zvieratá sa majetok a ak ich niekto týra, drží celý život na krátkej reťazi, nestará sa o nich, tak nič sa nestane, nikto nezasiahne, však je to len ich "majetok".
kkti uplny proste , oni nektory ktorych aj poznam co zabili macky alebo neco podobne ani nevedia preco to spravia zasmeju sa a idu dalej akoby sa nic nestalo. Ludsky mozog je na hovno vymysleny proste