@adsy šak ale kkt keď niekto zajebe takú otázku... prečo má auto pneumatiky keď ich musíme každé 3 sezóny meniť ? Prečo tankujeme benzín keď je taký drahý ? Prečo dýchame vzduch keď je taký znečistený ?
Nie je pravda, že alkohol v malom množstve škodí, skôr naopak. Pivo má zdravotné účinky (odporúča sa pri obličkových kameňoch) a aj tvrdý alkohol pomáha predchádzať žalúdočným ťažkostiam (napríklad v tropických krajinách), pomáha pri nevoľnosti. Alkohol je dobrý na trávenie...
bylinné likéry a tvrdý alkohol pomáhajú na trávenie a akoby navodzujú chuť k jedlu (preto sa dáva aperitív)
červené víno rozťahuje cievy
orechovica je dobrá napr. na zastavenie hnačky, spolu aj s muškátovým orechom
otcov krstný sa pomocou koňaku (pohárik denne) úplne dostal z poinfarktového stavu a ešte vo svojich 85tich rokoch ma tak vytancoval na svadbe, že ja som už nevládala a on bol čulý až do rána
@cjubou no ja som kukala dokument a tam hovorili že pitie otrávené bolo...štrngnutím sa prelial do druhého pohára, a tým pádom mal isté že ho otrávil...
vsak predsa,bo ked sa opijes zabudnes na starosti,ziadny stres a predsa stres je dost velky agresor mnohych ochoreni. a ked si opity,tak si ako z gumy.(povacsinou) takze ked si v stave opilosti si zdavy (to mi vyslo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Keď sa ožere a je mu zle
pivo má veľmi veľa vitamínov, hlavne skupiny B
bylinné likéry a tvrdý alkohol pomáhajú na trávenie a akoby navodzujú chuť k jedlu (preto sa dáva aperitív)
červené víno rozťahuje cievy
orechovica je dobrá napr. na zastavenie hnačky, spolu aj s muškátovým orechom
otcov krstný sa pomocou koňaku (pohárik denne) úplne dostal z poinfarktového stavu a ešte vo svojich 85tich rokoch ma tak vytancoval na svadbe, že ja som už nevládala a on bol čulý až do rána
@antifunebracka myslíš štrnganie, keď sa ním vlastne chceli otráviť?
chceli otráviť? ja to poznám tak, že štrnganie bolo práve dôkazom toho, že nápoj nie je otrávený - keď si pri tom vzájomne prelievali do pohárov
ale @20 je pekná myšlienka