preco sa nemaju rady cgani a bieli wed je to lem tym ze jeden clowek na wiac pigmentu w tele ako druhy,,a zasa jeden ma wiac penazi ako tem druhy,,ale predsa sme ludia
nie preto ale preto ze su aj cigani ktory maju wiac nez bieli a w ziwoe tohodokazali trocha wiac a chcu sa mat lepsie ale na slowensku nemozu no wiswetli my preco ked si na slowensku CIGAN nenajde ziadnu pracu ale zasa ked pojde do zahranicia tak ju najde no teraz bud mudry ze preco?,,,ja mam na toodpowed pretolebo ked niektowidi cigana ze sa hrabe w odpadkoch tak uz sa musia hrabat wsetci,,,a ked je w autobuse cisty a slusny cigan a wojde skin preco mu rozbija papulu a nadawa mu ze je deges a tak aj ked je slusnny ako kazdy ini no,,,,,
Cigan si pracu nenajde, pretoze ju nikdy nehlada. Mizive percento chce naozaj pracovat. Ale aj tak nemaju sancu, kedze su absolutne nevzdelani, na skolu uplne kaslu... nevravim, ze skola je dobra, ale aspon zakladne papiere treba mat. Ale oni sa na to jednoducho vyseru a radsej kradnu, a potom maju taku povest. Comu sa divis? A najviac ma na nich serie to, ze dostanu byty, za pol roka ich doslova rozjebu na sracky a stazuju sa, ze nemaju kde byvat...
Samozrejme cest vynimkam...
Len tak mimochodom mas nejaky zvlastny fetis ked vsade pises "w" ?
no ja nemam rada vseobecne ludi,ktori sa nesnazia nieco v zivote dosiahnut...a drviva vecina su cigani...a kedze cigan je aj ten,ktory je bohaty alebo chodi do skoly,je aj on chudak zaradeny do skupiny hnusnych smradlavych ciganov...ti ludia co si to myslia su hlupi...ja mam kamaratku ciganku a je uplne v pohode a uci sa na vyborne....vsetko je na povahe toho druheho cloveka ako berie ludi okolo seba...
Tu sa nedá vravieť o jednotlivcoch.Táto diskusia je už od začiatku založená tak,že aby sme sa bavili celkovo o bielych a o cigáňoch.
Takže ak na cigáňov poviem niečo zlé,nedávajte mi tu debilné argumenty že sú aj iný!
Tu nejde o pigment!!Tu ide o správanie.A každý to veľmy dobre vie,len to nikto verejne nemôže povedať lebo by bol rasista.
Každý hovorí že sú diskriminovaný cigáni.Ale to je taká blbosť že až.
Kedy mesto alebo štát vystavial bielym domy zadarmo?Nikdy.To len cigáni majú také vymoženosti.
Alebo ako môžete porovnávať cigáňa s bielym?Pozrite sa na tie osady.To sme si rovnocenný?Aj keď nie osady,tak aj bytové domy.To nie je rovnosť!
To je úplne iná rasa,nie len rasa s inou pleťou.
Tam kde bývam ja,je jedna ulica kde žijú samí cigáni.Totálne rozpadnuté domy.No proste úplne,to si neviete predstaviť.Ale každý s nich má v okne satelit.Ako to?A ako to že tie domi sú v takom stave?Pretože tam žijú cigáni!Oni si to pekne zničili a teraz už mesto uvažuje nad tým že im dá peniaze na nové byti.To je ale diskriminácia,že?A prečo tak nežijú biely?Pretože majú menej pigmentu?Nie!Pretože sú biely!
Každý veľmy dobre vie že s cigánmi sú vždy problémy.Aj ja mám s tým nemalé skúsenosti.Hlavne do prvého stupňa základných škôl,pretože oni sa zvyčajne vyššie nedostanú.
Diskriminovaný tu je jedine biely!
Kedy oficialne dostávajú biely očkovania zdarma?
Je toho veľa čo si cigáň môže dovoliť a biely nie.
Tak potom sa nečudujte že tú vzniká nenávisť medzi bielimy a cigáňmi.
Ale keď už som pri tých konfliktoch.
Ani jeden jediný raz v mojom živote,si do cigáňa nezačal môj kamarát alebo ja.Teda biely.Vžy to bolo len naopak.
Sociálno právny systém na Slovensku - bohužiaľ pravdivý.
Práva cigáňov :
Cigáň ti môže vynadať do bielych kuriev. Teba sa potom nikto nezastane, pretože sa to považuje za ich prirodzený prejav. Ale nedaj bože, aby to bolo naopak. Obžalujú ťa z rasizmu.
Cigáň má právo na rovnakú zdravotnú starostlivosť ako ty. To, že do zdravotnej pokladnice pravdepodobne nikdy neprispel je fakt, ktorý je ovšem veľmi "rasistický", a preto to radšej nikde nehovor.
Cigáň má právo tvoju vlasť ohovárať v zahraničí a má potom právo sa vrátiť a žiadať u nás znovu podporu.
Cigáň má právo získať byt len na základe svojej farebnej odlišnosti. Vôbec nezáleží na tom, že na taký byt iní čakajú dlhý čas a musia zaň zaplatiť.
Cigáň má právo na teba zaútočiť so zbraňou v ruke bez strachu z obvinení z rasistického útoku. V prípadě tvojho útoku na cigáňa, máš smolu, že to - div sa svete - neplatí naopak. Budeš trestaný za napadnutie, ba čo viac - za rasistický útok.
Cigáň má právo zneužívať náš sociálny systém. Pokiaľ to ale už preháňa a my to už nebudeme tolerovať, má cigáň právo žalovat našu republiku v zahraničí, ktoré mu potom v jeho „isto neodškriepiteľnom“ práve vyhovie. V konečnom dôsledku mu to potom aj tak zaplatíš len ty.
Cigáň má právo (ostatní majú povinnosť) chodiť do školy a má právo rušiť tvojho potomka, čím vlastne znehodnocuje kvalitu výuky. Pokiaľ sa cigáň nič nenaučí, je to chybou výukového programu a nie jeho.
Cigáň má právo na neobmedzený počet potomkov. Ty máš povinnosť uhradiť mu jeho finančné náklady na ich tzv. "výchovu", a to aj v prípade, že ty sám nemáš dostatok prostriedkov na svou vlastnú rodinu.
Cigáň má právo demolovať čokoľvek, dokonca i to, čo mu nepatrí. Ty máš povinnosť uviesť všetko do pôvodného stavu, a to za tvoje peniaze. Pokusy o obranu sa nezlučujú s právami cigáňov na kľudný, slušný a dôstojný život v našej zemi.
Cigáň má právo na dôchodok v rovnakej výške, ako máš ty. To, že si Ty celý život pracoval, ťa neospravedlňuje.
Cigáň má právo na zverejnenie pozitívnych informácií o jeho etniku. V prípade pokusov o zverejnenie negatívnych informácií o cigáňoch, má právo cenzúry.
Cigáň má právo na utajenie informácií, ktoré by verejnosti prezradili skutočné náklady na ich vydržiavanie na Slovensku. Položky "má dať - dal" z tohoto pohľadu niesú obľúbenou témou cigánskych zastupiteľov a hovorcov.
Cigáň má právo požiadať o dotácie na projekty rozvoja cigánskej kultúry a na rôzne cigánske spolky. Štát má potom povinnosť im vyhovieť aj keď sa zjavne jedná o podvod.
Cigáň má právo na svoje práva aj v prípade, že to obmezuje práva necigánskeho obyvateľstva.
Preco ich nemaju radi? Lebo ciganomalias romom sa da vsetko. byvanie a ja neviem este ake vymozenosti. Ano? lebo chudaci. nikto ich neche zamestnat (stavim sa, ze by im robotu dali ale niektorim sa che a niketorim zasa neche robit). Bielim sa neda nic. na nich kazdy s vysoka sere si myslim.
Takze asi preto ich mozno nikto nema rad. lebo im sa da vsetko a nasim bileim sa da velky kokot.
aha takz eja wam teraz powiem skutocnost je to tak napr.keby sa chcel jeden cigan ucit napr.za prawnika mohol by?,nie preco?,,ok cigani dostawaju domi a take weci ale o su ti spinawy ale ja som nerozprawwal o tichto spinawych ja som mal na mysli tich slusnich pozrite sa ja som ties cigan a zijem w irsku a ucim sa tu ako obdor praktycky chyrurg ale zasa preco?,,,,prawe irsko ja wam powiem lebokeby som ja ako cigan chcel na slowensku sa ucit ako chyryrg tak nemozem a namam sancu sa dostat na ziadnu skolu keby som nemal nieake znamosti,,mne ide lem o to a nie o tichspinawych wed kazdy si musi zaobstarat swoj ziwot sam,,,
Luki to je síce krásne ale nemení to nič na fakte že vačšina cigánov naozaj žije príživnícky na nás a na tomto štáte
a máš šancu, zhodou okolností viem o jednej romke čo študuje právo u nás na komenského univerzite a na prihlášku na školu nepíšeš že si róm ani na prijímačkách vedla mena, tak nevidím dovod prečo by si na slovensku nemohol študovať
to že romovia na slovensku sa na vysokých školách tak intenzívne nevyskytujú je preto, lebo vačšina z nich je banda asocialov
jasne mate prawdu wsetci co tu pisete a som rad ze was to wobec zaujima,,jasne ze nepises na prihlasku ze neisi rom ale ked ta zbadaju na pohoworoch tak je to inaksie
mne lezu na nervy aj taki,co patria medzi tych slusnejsich,(ako sami o sebe hovoria)a stale dookola sa vypytuju preco preco..a nedokazu pochopit,ze jednoducho je to tak!cigani ako celok si mozu za to sami...
Luki poviem to polopate: Vacsina ciganov su nespolahlivy zamesntanci, flakaci, kriminalnic atd.. A ked sa uchadzas o miesto tak zametnavatel nevie ci si taky flakac ako vacsina alebo ci si ziariva vynimka. A malokto si moze dovolit zamestnavat potencionalnych flakacov takze malokto zamestna cigana. Ja za to nemozem sory, ani ty za to nemozes, obvinuj tych co vam robia zle meno.
a ty ze si iny ako ostatni cigani?????skoro by som ti uverila...takto sa moze vyjadrovat len spodina,zumpa,zgerba ludstva..... zmier sa s tym ze s takym slovnikom a takou inteligenciou ta do roboty ani nevezmu a bodaj by ani nevzali.
ked chces picovat,tak picuj do mna,nie do mojej matky ty uboziak,lebo ked zacnem ja,nebudes vediet z kadial kade!!!!
heheh kriminalnici pocuwaj sak ja som w irsku a som cigan a som tu uz 2roky a ucim sa tu za kuchara a po skole nam 100% robotu na stalo az pokial ja neodidem taq co tu tocis o kriminalite a KLEO0511 ja preto na twoju matku lebo to bolo fakt sak sa jej spitaj aaa jak ti zacnes keby sme sa stretli na ziwo tak sa poseries zumpar jeden SKAP zbytocne dychas wzduch
"Dobry Cigan" je v Irsku chlapi ..to sa mame klanat ..to je fakt kral a uci sa tam za KUCHARA dokonca az na taky vysoky post sa dostal a je tam cele 2 ROKY..Vazne je v Irsku a 2 roky ..ako to vyzdvihuje ..to je len dôkaz ze je to cosi jedinecne pre cigana
Aka kopa ludi robi kde tu vo svete a na vselijakych postoch a vo vselijakych uradoch. Ale on to vyzdvihuje akoby dokazal neviem co! dokonca KUCHAR ! "NAM 100% robotu" hej ty primitiv s IQ 2 a to aj s topankami vies vobec kolko je to 100 % a co to znamena
ludia sak sa pozrite na jeho chudobny a primitivny prejav "pocuwaj" "w irsku"
"praktycky chYrurg" "chYrYrg" "nAmam sancu"
"tIchspinawych" "tichto" "neisi"
Irsko s malym I a podobne
Raz studuje tzv. "prakticku" chirurgiu a raz sa uci za kuchara a ma "100 % robotu"
Nemozem si pomoct podla mna KLAME ..
Vie vobec kde tzv "irsko" s malym I je alebo co je to tzv. "praktycky chyryg"(prakticky chirurg)?
"Slusnich" sak to slovo nevies ani napisat
Rad by som pocul daku tu anglictinu s Irskym akcentom ..aky mas skype ?
Luki167: Ty si v Irsku, ale vatsina z nas zije na Slovensku. V Slovenskych vazniciach su cigani majoritou, na slobode mensinou. Vacsina je tiez na socialne podpore. A tak mi tu nepis ze v Irsku je par "slusnych" ciganov, ked tu je hromada neslusnych.
nasa rodina by najprv musela mat nieco spolocne s ciganmi a to nastastie nema absolutne nic...
jediny kto zbytocne dycha vzduch si ty!klames jak chora vrana..naco to tu vlastne rozpravas???myslis ze budes zaujimavy??nie!akurat tak kazdemu na smiech!alebo ked uz tak klames,mohol by si si rozmysliet ake klamstvo pouzijes....a nie striedat klamstva kazdy druhy den.takto si len kazdemu na smiech.
tak co vlastne studujes??ucis sa za chirurga?alebo za kuchara??v inej diskusii raz hovoris ze si panic,v inej zase hovoris ze jebavas so svojou frajerkou kazdy den...raz si spominal ze prides domov z Irska 8.3.a vtedy budes prvy krat spat so svojou frajerkou...
raz spominas ze ti je smutno v tom Irsku a nemas tam priatelov....O CO TI VLASTNE IDE???ABY TA KAZDY LUTOVAL??TAKTO SI KAZDEMU LEN NA SMIECH!!!
tipujem ze nemas dochodenu ani zakladnu skolu,pravopis mas za nula bodov,IQ nemas ani take velke ako moja ponozka,pytas sa absurdne veci ktore by mali byt jasne uz kazdemu.....bud si robis strasne velku srandu z nas vsetkych,alebo si totalne prijebany...
este raz ti hovorim,opovaz picovat na moju mamu!lebo ked zacnem ja,budes to totalne lutovat!!!to si az taky ubohy ze si nevies povedat svoje nazory na mna,ale utocis na moju mamu???tebe by bolo prijemne keby som kydala a nadavala na tvoju matku???ako vidis,ja to ZATIAL nerobim,a ani si na nu hubu otvarat nemienim,lebo ja sa neznizim na taku cigansku uroven....ja jedine tvoju mamu lutujem,ze nemohla mat nieco lepsie,ale porodila taku zgerbu,niktoša....
a keby sme sa aj videli na zivo,nemam sa z coho posrat...akurat len zasmiat.
jeden ma wiac penazi ako ten druhi?weciu krawinu som w ziwote nepocula....taq si skus porownat aspon takymto dacim:
rytmus-----biely bezdomowec
silvia horvathova(modelka)-----lunik IX.
......
rytmus ako cigan aj napriek wela negativnym nazorom na jeho osobu, je stale ziadany a zaraba mrte lova, biely bezdomovec ako trebars sa staci prejst po meste kde widim VIAC bielych ludi bez domowa ako ciernych,silvia horvathova ako velmi ziadana modelka a pri tom bielej pleti,a lunik IX. a podobne stvrte v ktorych ziju powetsa cigani a romovia vo velmi biednych podmienkach...
ja len to dalej sa k tomu nebudem wyjadrowat, ktejto weci nemam swoj nazor kedze kazdy jeden rasista mi na otazku preco nemas rad tmawych bud newedel odpowedat,alebo powedal :lebo je to taq.
a este njeco nahodow poznam ciganow ktorym sa aj robit xce a maju dobru pracu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a preto ze sme si rovni ked ti cigan obtazuje priatelku a ty mu rozmlatis hubu si rasista a on chudak
a preto ze sme si rovni stat dlabe na bielych a cigani maju byty za korunu
a preto....
Samozrejme cest vynimkam...
Len tak mimochodom mas nejaky zvlastny fetis ked vsade pises "w" ?
Takže ak na cigáňov poviem niečo zlé,nedávajte mi tu debilné argumenty že sú aj iný!
Tu nejde o pigment!!Tu ide o správanie.A každý to veľmy dobre vie,len to nikto verejne nemôže povedať lebo by bol rasista.
Každý hovorí že sú diskriminovaný cigáni.Ale to je taká blbosť že až.
Kedy mesto alebo štát vystavial bielym domy zadarmo?Nikdy.To len cigáni majú také vymoženosti.
Alebo ako môžete porovnávať cigáňa s bielym?Pozrite sa na tie osady.To sme si rovnocenný?Aj keď nie osady,tak aj bytové domy.To nie je rovnosť!
To je úplne iná rasa,nie len rasa s inou pleťou.
Tam kde bývam ja,je jedna ulica kde žijú samí cigáni.Totálne rozpadnuté domy.No proste úplne,to si neviete predstaviť.Ale každý s nich má v okne satelit.Ako to?A ako to že tie domi sú v takom stave?Pretože tam žijú cigáni!Oni si to pekne zničili a teraz už mesto uvažuje nad tým že im dá peniaze na nové byti.To je ale diskriminácia,že?A prečo tak nežijú biely?Pretože majú menej pigmentu?Nie!Pretože sú biely!
Každý veľmy dobre vie že s cigánmi sú vždy problémy.Aj ja mám s tým nemalé skúsenosti.Hlavne do prvého stupňa základných škôl,pretože oni sa zvyčajne vyššie nedostanú.
Diskriminovaný tu je jedine biely!
Kedy oficialne dostávajú biely očkovania zdarma?
Je toho veľa čo si cigáň môže dovoliť a biely nie.
Tak potom sa nečudujte že tú vzniká nenávisť medzi bielimy a cigáňmi.
Ale keď už som pri tých konfliktoch.
Ani jeden jediný raz v mojom živote,si do cigáňa nezačal môj kamarát alebo ja.Teda biely.Vžy to bolo len naopak.
Každý človek medzi tým vydí rozdiel.
Ale ak sa s nimi chcete porovnávať...
Práva cigáňov :
Cigáň ti môže vynadať do bielych kuriev. Teba sa potom nikto nezastane, pretože sa to považuje za ich prirodzený prejav. Ale nedaj bože, aby to bolo naopak. Obžalujú ťa z rasizmu.
Cigáň má právo na rovnakú zdravotnú starostlivosť ako ty. To, že do zdravotnej pokladnice pravdepodobne nikdy neprispel je fakt, ktorý je ovšem veľmi "rasistický", a preto to radšej nikde nehovor.
Cigáň má právo tvoju vlasť ohovárať v zahraničí a má potom právo sa vrátiť a žiadať u nás znovu podporu.
Cigáň má právo získať byt len na základe svojej farebnej odlišnosti. Vôbec nezáleží na tom, že na taký byt iní čakajú dlhý čas a musia zaň zaplatiť.
Cigáň má právo na teba zaútočiť so zbraňou v ruke bez strachu z obvinení z rasistického útoku. V prípadě tvojho útoku na cigáňa, máš smolu, že to - div sa svete - neplatí naopak. Budeš trestaný za napadnutie, ba čo viac - za rasistický útok.
Cigáň má právo zneužívať náš sociálny systém. Pokiaľ to ale už preháňa a my to už nebudeme tolerovať, má cigáň právo žalovat našu republiku v zahraničí, ktoré mu potom v jeho „isto neodškriepiteľnom“ práve vyhovie. V konečnom dôsledku mu to potom aj tak zaplatíš len ty.
Cigáň má právo (ostatní majú povinnosť) chodiť do školy a má právo rušiť tvojho potomka, čím vlastne znehodnocuje kvalitu výuky. Pokiaľ sa cigáň nič nenaučí, je to chybou výukového programu a nie jeho.
Cigáň má právo na neobmedzený počet potomkov. Ty máš povinnosť uhradiť mu jeho finančné náklady na ich tzv. "výchovu", a to aj v prípade, že ty sám nemáš dostatok prostriedkov na svou vlastnú rodinu.
Cigáň má právo demolovať čokoľvek, dokonca i to, čo mu nepatrí. Ty máš povinnosť uviesť všetko do pôvodného stavu, a to za tvoje peniaze. Pokusy o obranu sa nezlučujú s právami cigáňov na kľudný, slušný a dôstojný život v našej zemi.
Cigáň má právo na dôchodok v rovnakej výške, ako máš ty. To, že si Ty celý život pracoval, ťa neospravedlňuje.
Cigáň má právo na zverejnenie pozitívnych informácií o jeho etniku. V prípade pokusov o zverejnenie negatívnych informácií o cigáňoch, má právo cenzúry.
Cigáň má právo na utajenie informácií, ktoré by verejnosti prezradili skutočné náklady na ich vydržiavanie na Slovensku. Položky "má dať - dal" z tohoto pohľadu niesú obľúbenou témou cigánskych zastupiteľov a hovorcov.
Cigáň má právo požiadať o dotácie na projekty rozvoja cigánskej kultúry a na rôzne cigánske spolky. Štát má potom povinnosť im vyhovieť aj keď sa zjavne jedná o podvod.
Cigáň má právo na svoje práva aj v prípade, že to obmezuje práva necigánskeho obyvateľstva.
Cigáň má právo poznať svoje práva.
Cigáň nemá povinnosť poznať svoje povinnosti.
TY MÁŠ PRÁVO LEN DRŽAŤ HUBU !!!
Takze asi preto ich mozno nikto nema rad. lebo im sa da vsetko a nasim bileim sa da velky kokot.
a máš šancu, zhodou okolností viem o jednej romke čo študuje právo u nás na komenského univerzite a na prihlášku na školu nepíšeš že si róm ani na prijímačkách vedla mena, tak nevidím dovod prečo by si na slovensku nemohol študovať
to že romovia na slovensku sa na vysokých školách tak intenzívne nevyskytujú je preto, lebo vačšina z nich je banda asocialov
ked chces picovat,tak picuj do mna,nie do mojej matky ty uboziak,lebo ked zacnem ja,nebudes vediet z kadial kade!!!!
Aka kopa ludi robi kde tu vo svete a na vselijakych postoch a vo vselijakych uradoch. Ale on to vyzdvihuje akoby dokazal neviem co! dokonca KUCHAR ! "NAM 100% robotu" hej ty primitiv s IQ 2 a to aj s topankami vies vobec kolko je to 100 % a co to znamena
ludia sak sa pozrite na jeho chudobny a primitivny prejav "pocuwaj" "w irsku"
"praktycky chYrurg" "chYrYrg" "nAmam sancu"
"tIchspinawych" "tichto" "neisi"
Irsko s malym I a podobne
Raz studuje tzv. "prakticku" chirurgiu a raz sa uci za kuchara a ma "100 % robotu"
Nemozem si pomoct podla mna KLAME ..
Vie vobec kde tzv "irsko" s malym I je alebo co je to tzv. "praktycky chyryg"(prakticky chirurg)?
"Slusnich" sak to slovo nevies ani napisat
Rad by som pocul daku tu anglictinu s Irskym akcentom ..aky mas skype ?
ty si uz jaky neger...
nasa rodina by najprv musela mat nieco spolocne s ciganmi a to nastastie nema absolutne nic...
jediny kto zbytocne dycha vzduch si ty!klames jak chora vrana..naco to tu vlastne rozpravas???myslis ze budes zaujimavy??nie!akurat tak kazdemu na smiech!alebo ked uz tak klames,mohol by si si rozmysliet ake klamstvo pouzijes....a nie striedat klamstva kazdy druhy den.takto si len kazdemu na smiech.
tak co vlastne studujes??ucis sa za chirurga?alebo za kuchara??v inej diskusii raz hovoris ze si panic,v inej zase hovoris ze jebavas so svojou frajerkou kazdy den...raz si spominal ze prides domov z Irska 8.3.a vtedy budes prvy krat spat so svojou frajerkou...
raz spominas ze ti je smutno v tom Irsku a nemas tam priatelov....O CO TI VLASTNE IDE???ABY TA KAZDY LUTOVAL??TAKTO SI KAZDEMU LEN NA SMIECH!!!
tipujem ze nemas dochodenu ani zakladnu skolu,pravopis mas za nula bodov,IQ nemas ani take velke ako moja ponozka,pytas sa absurdne veci ktore by mali byt jasne uz kazdemu.....bud si robis strasne velku srandu z nas vsetkych,alebo si totalne prijebany...
este raz ti hovorim,opovaz picovat na moju mamu!lebo ked zacnem ja,budes to totalne lutovat!!!to si az taky ubohy ze si nevies povedat svoje nazory na mna,ale utocis na moju mamu???tebe by bolo prijemne keby som kydala a nadavala na tvoju matku???ako vidis,ja to ZATIAL nerobim,a ani si na nu hubu otvarat nemienim,lebo ja sa neznizim na taku cigansku uroven....ja jedine tvoju mamu lutujem,ze nemohla mat nieco lepsie,ale porodila taku zgerbu,niktoša....
a keby sme sa aj videli na zivo,nemam sa z coho posrat...akurat len zasmiat.
rytmus-----biely bezdomowec
silvia horvathova(modelka)-----lunik IX.
......
rytmus ako cigan aj napriek wela negativnym nazorom na jeho osobu, je stale ziadany a zaraba mrte lova, biely bezdomovec ako trebars sa staci prejst po meste kde widim VIAC bielych ludi bez domowa ako ciernych,silvia horvathova ako velmi ziadana modelka a pri tom bielej pleti,a lunik IX. a podobne stvrte v ktorych ziju powetsa cigani a romovia vo velmi biednych podmienkach...
ja len to dalej sa k tomu nebudem wyjadrowat, ktejto weci nemam swoj nazor kedze kazdy jeden rasista mi na otazku preco nemas rad tmawych bud newedel odpowedat,alebo powedal :lebo je to taq.
a este njeco nahodow poznam ciganow ktorym sa aj robit xce a maju dobru pracu...