Prečochodia pekní chlapci so škaredými dievčatami ?
Iste, nieje to pravidlo ale vela takých parov som už stretla. Viem , že ide o lásku ale aj tak , zdá sa mi ,že pekní chlapci si vyberaju skaredsie a pekne dievcata skaredsích chlapcov .. Nemyslíte ? Prečo je to tak ?
@jemino by si sa asi čudoval, ale dievčatá ( dokonca aj tie hetero) dokážu posúdiť krásu ( ako si to sám nazval) iných dievčat jednoduchšie, ako keď chcem, aby chlapec posúdil výzor nejakého iného chlapca....vtedy sa cítim ako keby som od toho druhého chcela neviem aký zázrak pritom je to úplne jednoduché - každý na nás nejako pôsobí, každý nám je nejako sympatický a tak ako vieme okomentovať "krásu" obyčajných neživých vecí, myslím že dokážeme okomentovať i "krásu" toho druhého človeka ( i keď je trebárs rovnakého pohlavia)
@jemino hm, v prvom rade, aby sme sa pochopili, tú teóriu o tom, že čo sa páči jednému sa automaticky nemusí páčiť druhému, chápem...
a v druhom rade...ono tá diskusia zasa nie je až taká blbá, len záleží od akého uhlu pohľadu sa na ňu pozrieš.
áno máš pravdu...bolo by trochu od veci sa niekoho pýtať, prečo si vybral škaredého partnera, keď ten druhý považuje svojho partnera vo svojich očiach za to najdokonalejšie stvorenie...v tomto smere by sa v tom bolo skutočne zbytočné rýpať a k ničomu inému ako k hádkam a negatívnym reakciám by to ani neviedlo...
avšak keď nikoho nebudeš otravovať osobnými otázkami podobného typu a keď budeš za tou otázkou hľadať nejakú zložitejšiu psychologickú, filozofickú alebo neviem akú inú odpoveď hodnú nejakých výskumov ....tak v tom prípade už tá otázka začína dávať celkom zmysel...keď si to tak vezmeš, keď si sa pozrel na nejaký párik, možno si si i sám povedal, že čo to pekné dievča vidí na tom ťuťmákovi vedľa nej....
neviem či si ma pochopil, čo som tým chcela povedať, ale proste to sú tie záhadné veci, čo sa okolo nás dejú a my sa snažíme prísť na to, prečo fungujú tak ako fungujú....
@jemino Tak nejak súhlasím s tebou. Lebo je rozdiel, keď je hetero chalan, tak má iný pohľad na dievča (každému sa páči niečo iné.. ) a hetero dievča.. Podľa mňa je to veľký rozdiel.
kurva a kto je podla teba pekny a kto skaredy ? no napriklad ja som skaredy to je jasne ale ty to povies urcite na kazdeho/kazdu kto sa TEBE nepaci ze je skaredy/a
asi ten "skaredy" chalan boj jediny ktory mal gule oslovit tu "peknu" babu a ta "skareda" baba je jedina normalna ktoru v dany moment ten "pekny" chalan pozna asi tak nejak...
ešte som nevidela žiadneho pekného chalana so škaredou babou ! ono to je skôr naopak že pekné baby chodia so škaredými chalanmi .... takže sa čudujem tejto otázke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
(a určite to nie je tak, lebo to by som musela mať jedného z najkrajších chlapov na svete potom
keby si aspoň vza do úvahy, že krása je relatívny pojem, tak nič poviem... Ale čo to kurva má spoločné s orientáciou?! (ach)
...
(ale myslim ze kvoli laske )
@majusssska
@lintu
Jebe vám?
Preto sa to asi pýtam nie?
A práve preto sa pýtam, lebo krása je relatívny pojem.
A keď hovorí o pekných chlapcoch a škaredých dievčatách som 100% istý že to nejako súvisí s oriantáciou.
Ale díky za vysvetlenie.
pekne baby chodia so skaredymi chalanmi 8)
potom je to strašne blbá diskusia.
netusim
@majo aby sa ti pri nejakých príťahoch nezlomila
a v druhom rade...ono tá diskusia zasa nie je až taká blbá, len záleží od akého uhlu pohľadu sa na ňu pozrieš.
áno máš pravdu...bolo by trochu od veci sa niekoho pýtať, prečo si vybral škaredého partnera, keď ten druhý považuje svojho partnera vo svojich očiach za to najdokonalejšie stvorenie...v tomto smere by sa v tom bolo skutočne zbytočné rýpať a k ničomu inému ako k hádkam a negatívnym reakciám by to ani neviedlo...
avšak keď nikoho nebudeš otravovať osobnými otázkami podobného typu a keď budeš za tou otázkou hľadať nejakú zložitejšiu psychologickú, filozofickú alebo neviem akú inú odpoveď hodnú nejakých výskumov ....tak v tom prípade už tá otázka začína dávať celkom zmysel...keď si to tak vezmeš, keď si sa pozrel na nejaký párik, možno si si i sám povedal, že čo to pekné dievča vidí na tom ťuťmákovi vedľa nej....
neviem či si ma pochopil, čo som tým chcela povedať, ale proste to sú tie záhadné veci, čo sa okolo nás dejú a my sa snažíme prísť na to, prečo fungujú tak ako fungujú....
také dačo som mal na srdci, len sa mi to nechcelo písať :/
asi preto, že ľudia si nevyberajú partnerov na základe toho ako vyzerajú, hm