mám kamoša ktorého poznám dosť dlho- niekoľko rokov.......nič medzi nami nebolo ani nie je...ale vždy ked je opitý sa o niečo snaží...ale pamätá si to..len na druhý deň sa tvári akoby nič......má normalne frajerku.......no nedá pokoj..prečo????to všetci s
10: pekny for, alkohol je len vyhovorka, keby to vobec nechcel tak to nerobi
Mne sa pozdava ten krigel do drzky to by bolo efektne nieco v style:
och si krasna, chytenie za stehno, nadherne oci PRASK a chalan je na zemi s krvavym facom
A teraz vazne, tak ho posli do pecka ked je napity a ked bude ok na druhy den tak mu to pripomen a povedz ze ak sa to bude opakovat dozvie sa o tom priatelka
jj chce ta len ked je triezvy akosik to nejde von... a co priatelka je nejaky handicap??? ale sice... ja ked som najhebkany tka si tieez viac dovolujem ku kamaratkam... ale ked pravdu poveim tka by so mich asik hned bral.. co uz, kamardstvo medz muzom a zenou nie je realne..
vsak ti to je kamos , tak sa spytaj nie , a vyries si to , naco ti narastli usta ? hadam nato aby si sa ludi pytala , preco ? naco ? a nie sa pytat cudzich ludi , preco to robi , ked vobec ferka z hornej , dolnej nepoznam ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
povedz mu že vieš že si to pamätá...proste ho za to riadne zglb..použi vyhrážky..povedz to pred jeho frajerkou..a možno si rozmyslí..a možno nie...
alebo mu zaplat liecenie
Mne sa pozdava ten krigel do drzky to by bolo efektne nieco v style:
och si krasna, chytenie za stehno, nadherne oci PRASK a chalan je na zemi s krvavym facom
A teraz vazne, tak ho posli do pecka ked je napity a ked bude ok na druhy den tak mu to pripomen a povedz ze ak sa to bude opakovat dozvie sa o tom priatelka
a mozno by sa koli tebe, keby si mu dala sancu, s frajdou aj rozisiel, ale o tom je asi zbytocne takto uvazovat