preco dnesni teenageri pocuvaju tie sracky ako je rytmus,h16 atd ..... preco ked sa povie v tejto dobe slovo teenager tak si clovek predstavy niakeho poebaneho rappera alebo hip hopera abo emaka ?? preco to uz neni take ze ludia pocuvali rock ??? preco to
@mielikki ale ja to myslim tak ze uz sa nato skoro zabudlo uz len obcas uvidim niakeho rockera alebo punkaca vsetko co vidim su poebany hip hoperi a emaci
ja som nikdy neinklinoval k niecomu podobnemu...raz ked som mal useba party som mal ako backgraund pustenu taku hudbu ale to preto aby som vyhovel mase ...co uz...ale take zle to nebude urcite..
@krutafunebracka ale preco omg ved toto je hrozne je mi do placu v minulosti bol pre teenagerov vzor .. Kurt Cobain, Jimi hendrix .... ale teraz ten poebany rytmus a ostatny kkti
@petoo nemôžeš rozkazovať čo sa má ľudom páčiť...tak keď sa mu páči Hop tak Hop...načo to treba rozoberať...každý je iný...a vzor Kurt Cobain? to si dal zlý príklad...
ľudia, čo počúvajú to, čo sa ti nepáči, klesnú v tvojich očiach. Ty chceš, aby počúvali to, čo sa ti páči. Takže vlastne chceš, aby tí, čo sú v tvojich očiach takpovediac podradní, dehonestovali svoje obľúbené žánre tým, že do toho začnú fušovať. Vidíš v tom logiku?
@petoo lebo ty si silno inteligentný ...nikdy to nepochopíš prečo počúvame rap respektive prečo nás niektorých ľudí zaújíma hip-hop...ja tiež nepočuvam to čo počúvaš ty a ani sa tým nezaoberám a nerozumiem tej hudbe prečo vôbec existuje taký štýl hudby..zakladáš tieto priblblé diskusie úplne zbytočne lebo stavím sa že nikoho názor na ten tvoj názor nezmeníš
Nechapem preco toto niekoho trapi. Pokial si myslis ze rap a hip hop robi z deti idiotov, tak ta chapem. Lenze pocuvanie hudobneho zanru cloveka nezmeni, bud si idiot od narodenia alebo to mas v hlave v poriadku. Nepomoze ti ani pocuvanie rocku ani prasky vzdy budes mat idiotske nazory a spravanie. A to co niekto pocva je jeho vec
1. urcite to nepocuvaju vsetci teen...2.kazdy nech si pocuva co chce!!!.ale co ma na tom serie, ked si to nahlas pustaju v buse alebo na verejnosti...casom sa ich hudobny vkus mozno zmeni..ja som tiez kedysi pocuvala take veci, ktore teraz vobec nemusim resp. ma omrzeli
ano teraz sa tu seci spojte proti nam co pocuvame neco ine ako metal ale neee...........
ja nehovorim ze zrovna rytmus a h16 su moje idoly ale naco nadavas na neco o com nic nevies ??? ja pocuvam hlavne rap ale aj punk , ska aj pop aj house aj secko co sa mi lubi ,,, (nepocuvam metal ale to je len preto ze proste k tomu nemam vytvoreny ziadny vztah) takzee kasli na to a nezakladaj taketo diskusie. Nebudeme sa tu predsa hadat za to aku hudbu pocuvame
( fuuuha sa cudujem ze som neco taketo napisal kedze mam v krvi alkohol )
ty to uz nefetuj kamo... nechapem, co ta do toho, kto co pocuva... ved ty mozes pocuvat, co chces, nikto ti nebrani... tak preco ty mas potrebu starat sa do inych? takyto pristup neznasam... nema snad kazdy pravo zariadit sa podla seba?
... ja zrovna Rytmusa nepocuvam... ale rap mam celkom rad.. a rovnako aj nieco z rocku aj z metalu... tak preco si niekto vyhrani styl a povie si, ze ja som rocker, rock je najlepsi a vsetko ostatne su kokotiny? kazdy styl ma nieco do seba...
Rytmusa ani H16 nepočúvam, od neho poznám len minimum pesničiek, tak si nedovolím prehlásiť, že sú to sračky. A nikdy nepochopím, prečo niekto nedokáže rešpektovať, že každý ma iný vkus a rešpektovať práve ten jeho. Ja rock počúvam a je to vlastne môj najobľúbenejší žáner, ale nikdy nepohrdnem kvalitným hip-hopom alebo rapom. A rovnako, neodsudzujem niekoho len kvôli tomu, čo/koho počúva. A to, čo spomenula @krowka nie je nič iné, len ľudská hlúposť.
ja si pri slove teenager predstavím skorej vygelovaného debka v ružovom tričku s náušničkou ako si to pádí do Ministry so svojou blonďavou fešandou s našpúlenou papuľou
@indifferentgirl teraz co konkretne z toho co som spomenula povazujes za ludsku hlupost? ..to ze si to pustaju nahlas alebo ze niektorí sa casom preorientuju na iny hudobny styl?
kamo ani sa nepozname ale us si namna urobil zly dojem a zacal som ta neznasat preto lebo:sudis ludi podla toho co pocuvaju.kur*a to je kazdeho vec co sa mu paci nie?niekto kto pocuva metal moze v klude vychadzat s tym co pocuva hip hop. skoncil som.!
Proti emakom nic nemam , su vitanym zdrojom neavazneho bozkavania
Pokial ide o Rytmusa to je chuj .... cisty pozer zije si ako prasa v zite, smeje sa na tom ako mu blbe deti davaju zarabat miliony tym ze chodia na jeho neviem co , a kupuju si cdcka
pokial ide o h16 prvy album bol dobry, potom sa stali namysleni a skomercneli (sen kazdeho kto nieco tvori
pokial ide o slovo teenager , pod tym si predstavujem stredoskolaka s neskusenym pohladom a naivnym vyrazom , ktory si vyhrnie rukavy pri kazdej moznej prilezitosti ale treba povedat, ze to neplati stopercentne a mnohi su velmi inteligentni na svoj vek
Ti co pocuvali rock sa v zasade nicim neodlisuju od tych co pocuvaju hip hop. Celkovo viazat svoj zivotny styl ci uz na rock, black metal, death metal, hnup- metal ci gaymetal je drble, pretoze kazdy hudobny zaner ma pekne pesnicky aj skarede pesnicky a hudbu si treba uzivat pestro.
pokial ide o tuto diskusiu , mat tak tvoje problemy a prezidentsky plat
no uplne s tebou suhlasim..ale nemusi to byt len rock,moze aj jazz,classica abo ja neviem co PROSTE HUDBA...aj ked ja osobne pocuvam rock,metal ...a ja tie sracky nepovazujem ani za hudbu
ako uznavam ze cely slovensky hiphop je donebavolajuca kokotina, ale zeby som mala ludi vrazdit koli tomu ze to pocuvaju...nech si kazdy pocuva a robi co chce, pokym nepinda do mna je mi to srdecne uprdele
Ja si pod slovom teenger predstavujem mladych sfetovanych chlapcov a mlade stetky je to jedno ci to poguje na rockovych koncertoch alebo trepe hlavou na hip hopovych podujatiach
@mezomus on v zivote punk ani nevidel...teraz si vyguglil dake kapelky zacal pocuvat daco a zacalo sa mu to aj celkom pozdavat a rozhodol sa ze je to dobre a ze bude drsnak ktory pocuva len dobre veci a nie picoviny...on chce vlastne dobre vsetkym ludom
@petoo cize ked budem pocuvat punk alebo metal a budem strasny kok.t co robi neivem ake veci tak ma budes uznavat.a ked bude pocuvat hip hop a budem uplny klasik tak by si sa mi ani neodzdravil?
Sú to len pózeri hentí "hopíci" a "rapperi". Viete z čoho vzniklo slovo rapper ? Od anglického slovíčka "rape", čiže znásilniť. Tak v preklade je to znásilňovač hudby
A nájdu sa aj normálni ludia, je ich dosť...Nepretŕčajú sa ako oní ludia
neznašam takychto ludi, čo odsudzuju druhych len kvoli tomu čo počuvaju (Ach) ... šak nech si každy počuva čo chce bože nie? ... a keď aj rytmusa.. a čo ..teba do toho velke hovno čo kto počuva. netolerantny človek si (ach)
pretoze ludksa psychika sa meni a este preto pretoze slovenski "rapperi a hiphoperi" nepochopili o com rap a hiphop ma byt.... a kedze mladi slovaci si malokedy pozru preklad zahranicnych textov tak si povedia ze spievaju o tom o com aj ti slovenski a to nie je pravda slovenska mentalita je ina ale niekto ju vie vyuzit vo svoj prospech ako napriklad nasa slovenska komercna scena
zjavne si nepochopil co som chcela povedat, stary rock je uplne ina hudba ako dnestna, nikdy sa tie nove napodobeniny nevirovnaju starej dobrej rockovej hudbe
Kazdy nech si počuva čo chce ale keď idem v autobuse a za mnou si jeden... púšta rap,síce cez sluchátka ale úplne na plno,mám chuť ho vyraziť z toho autobusu,stalo sa mi to 3-krát za sebou...3-krát ten istý....
hmm dik aspon par ludi sa kumne pridalo .... ale ja neznasam tych kretenkov co nosia tie kockove nausnice ... maju xxl ciapky a tricka .... a nohavice po zem ako keby v nich maly hovno....a jedine co ich zaujima je ten ich *respekt*.. nenavidim to ..... naopak mam rad punkerov ,rockerov,metalistov,... ktory maju dlhe vlasy a nosia normalne saty a nezaujima ich *respekt* a nesu frajery atd atd
@mezomus Ani anglicky poriadne čo? Ty ani po slovensky dobre nevieš ty retard. Btw tá veta bola anglicky správne,to len teba nenaučili poriadne anglicky (a keby len anglicky,ty ani čítať poriadne nevieš )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
130 komentov
M
F
G
na tvoju otazku, odpoved neexistuje.
(Ja len tak, aby reč nestála...)
@petoo tiež som si to myslela najprv o @majqqqo že je to jeden z tých
a po druhe , : majqqqo tu s tebou suhlasi a ty takto ? , fuck up a chod pocuvat Justina TiJebe a RitMuz,-a
@admin
ľudia, čo počúvajú to, čo sa ti nepáči, klesnú v tvojich očiach. Ty chceš, aby počúvali to, čo sa ti páči. Takže vlastne chceš, aby tí, čo sú v tvojich očiach takpovediac podradní, dehonestovali svoje obľúbené žánre tým, že do toho začnú fušovať. Vidíš v tom logiku?
súhlas
@majqqqo baví ma to
ja nehovorim ze zrovna rytmus a h16 su moje idoly ale naco nadavas na neco o com nic nevies ??? ja pocuvam hlavne rap ale aj punk , ska aj pop aj house aj secko co sa mi lubi ,,, (nepocuvam metal ale to je len preto ze proste k tomu nemam vytvoreny ziadny vztah) takzee kasli na to a nezakladaj taketo diskusie. Nebudeme sa tu predsa hadat za to aku hudbu pocuvame
( fuuuha sa cudujem ze som neco taketo napisal kedze mam v krvi alkohol )
... ja zrovna Rytmusa nepocuvam... ale rap mam celkom rad.. a rovnako aj nieco z rocku aj z metalu... tak preco si niekto vyhrani styl a povie si, ze ja som rocker, rock je najlepsi a vsetko ostatne su kokotiny? kazdy styl ma nieco do seba...
na grc (blee)
každý ma svoj vlastný štýl a vlastný názor na vec....zato že tebe sa nepáči rap tak ho nemôže mať rád nik iný????? slabéééé
a po druhe: by bolo idealne, keby vsetci jednu jedinu kokotinu pocuvali?
kde su tie casy
Pokial ide o Rytmusa to je chuj .... cisty pozer zije si ako prasa v zite, smeje sa na tom ako mu blbe deti davaju zarabat miliony tym ze chodia na jeho neviem co , a kupuju si cdcka
pokial ide o h16 prvy album bol dobry, potom sa stali namysleni a skomercneli (sen kazdeho kto nieco tvori
pokial ide o slovo teenager , pod tym si predstavujem stredoskolaka s neskusenym pohladom a naivnym vyrazom , ktory si vyhrnie rukavy pri kazdej moznej prilezitosti ale treba povedat, ze to neplati stopercentne a mnohi su velmi inteligentni na svoj vek
Ti co pocuvali rock sa v zasade nicim neodlisuju od tych co pocuvaju hip hop. Celkovo viazat svoj zivotny styl ci uz na rock, black metal, death metal, hnup- metal ci gaymetal je drble, pretoze kazdy hudobny zaner ma pekne pesnicky aj skarede pesnicky a hudbu si treba uzivat pestro.
pokial ide o tuto diskusiu , mat tak tvoje problemy a prezidentsky plat
pusti si svoj "rock" ... v dolinaaaaaach
ja si pustim svoje
a moze tam byt aj elektro aj cojaviem co urcite to bude "vydretejsie"
A nájdu sa aj normálni ludia, je ich dosť...Nepretŕčajú sa ako oní ludia
zjavne si nepochopil co som chcela povedat, stary rock je uplne ina hudba ako dnestna, nikdy sa tie nove napodobeniny nevirovnaju starej dobrej rockovej hudbe
ROCK!!! METAL!!! PUNK!!!
ináč k téme ... je to predsa IN! (osobne to nepočúvam)
nie všetci "mladí" sú na hip hop..:/
mimochodom @slipknot619 ta veta je skutocne zla, ten clen nie je spravny