a čo robíte z @tomas -a strašiaka, je to uvedomelý mladý muž a keď ho naseriete, tak sa na vás vykašle z vysoka........nie je predsa pomstichtivý tyran.......filip
a ešte sa snažím dobre vychádzať so skupinkou, alebo radšej neutrálne @fr4nk1 , @krvaaa , @inderilium , @stenatko , @dejvido , @omeleta , @wanilka , pretože sú to najkatívnejší useri do 16 r. :d :d a to by som si už znepriatelila polovica birdzu
premyslam ci sa citit pocteny.. ale ano citim.. som rad..
to vsak mila lucka neznaci ze budem ticho ked zas zacnes robit nejake svoje typicke hluposti a ani ta obhajovat ako to robi ista slecna podla teba naj bloggerka
@kolini sa tu toto.. sak si mafian.. @nicmanenapada to musi vediet, ked ti ratal prichody a odchody zo zvolena
inak mam respekt pred @admin om, lebo mi v kuse maze fotky co sem nedavam..
jo a este pred @johnysheek om.. on si tiez o sebe vela mysli.. sa tu hra na vsetko mozne, ale urcite je to nejaky tucny 50rocny pako, co ledva skoncil strednu a teraz zije z invalidneho dochodku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
nerobím nič zlé
@mirkova
@johnysheek
@depropex
@endre-silentname
tomáš je tu náš šéf, takže @tomas
trio @fxx , @hangtime11 , @rischo -vedia byť riadne hnusní, ich nerada naštvem (niekedy sa pridá aj @pernik )
z časti mám rešpekt pred @malapohroma
potom @amela
a ešte sa snažím dobre vychádzať so skupinkou, alebo radšej neutrálne @fr4nk1 , @krvaaa , @inderilium , @stenatko , @dejvido , @omeleta , @wanilka , pretože sú to najkatívnejší useri do 16 r. :d :d a to by som si už znepriatelila polovica birdzu
ešte rešpekt pred @krampus , @frez , @goth222 (kvôli muzike :d )
je vraj mafián
dalsi redaktor casopisu Casak, co hlada senzaciu, tam kde nie je.. plujem na teba ty madar
ma rovnake nazory ako ja.. to ma strasi
@dudri
najchlpatejsi clovek na zemi.. ja mam strach z medvedov
@nicmanenapada
je to maniak.. kazdy den rata kolko autobusovych liniek prichadza do Zvolena a ostatnych dediniek..
tu je jeho vysledok
Zvolen - 763;
Zvolenská Slatina - 185;
Lieskovec - 166;
Sliač - 120;
Breziny - 107;
Dobrá Niva - 104;
Babiná - 97;
Podzámčok - 94;
Kováčová - 91;
Hronská Breznica - 69;
Pliešovce - 68;
Očová - 64;
Sása - 63;
Budča - 62;
Tŕnie - 36;
Sielnica - 35;
Turová - 33;
Železná Breznica - 30;
Veľká Lúka - 20;
Dubové - 19;
Bacúrov - 18;
Ostrá Lúka - 17;
Lukavica - 15;
Lešť - 14;
Bzovská Lehôtka - 10;
Michalková - 5
teraz som akože slávny?
pouziva stumble upon.. respekt bracho.. ma velmi silny zaludok, povazuje posledny album Muse za dokonalost.. fakt respekt brou
napis o tom, ako si konkurencia v ramci volieb o starostov v Bratislave rozbija vyklady central, odkial vedu svoje kampane..
to vsak mila lucka neznaci ze budem ticho ked zas zacnes robit nejake svoje typicke hluposti a ani ta obhajovat ako to robi ista slecna podla teba naj bloggerka
@kolini sa tu toto.. sak si mafian.. @nicmanenapada to musi vediet, ked ti ratal prichody a odchody zo zvolena
inak mam respekt pred @admin om, lebo mi v kuse maze fotky co sem nedavam..
a samozrejme pred @dudri m.. on je proste kral..
jo a este pred @johnysheek om.. on si tiez o sebe vela mysli.. sa tu hra na vsetko mozne, ale urcite je to nejaky tucny 50rocny pako, co ledva skoncil strednu a teraz zije z invalidneho dochodku..
Ďakujééém
@stenatko
@bonita
@indelirium
@gothicpoetic
@phantasia
ano ty! :d