predavanie resp. prenechanie miesta niekomu inemu je zakazane, takze legalnym sposobom to nespravis.. pokial to chces riskovat, tak je uplne jedno komu to ponuknes..
@kajaa no mozes,ale neviem ci nejakemu konkretnemu... podla mna ho skor pridelia prvemu studentovi pod ciarou, aby to bolo spravodlive.. ale mozno nie, neviem, skus sa opytat na ubytovacom...
@quixinka tak ale nechapem, preco by sa to nemohlo dat, ze holka ktora ma intrak by sla na iny intrak a ja co mam tiez intrak tak namiesto nej na iny intrak. predsa to je spravodlive ci? lebo tak ci tak, intrak mame... a este mam taku otazku, neda sa nieco take ako poziadat o prelozenie na iny internat??
@kajaa no tak takto... da sa na intraku inej skoly ubytovat asi iba ak maju volne kapacity a zajdes sa osobne opytat na konkretny internat.. ale aj to neviem, ci to plati pre vsetky skoly.. je to individualne.. napr. na Mlynoch byva par mojich spoluziakov, ale oni sa tam dostali vdaka znamosti... a aj s tym prelozenim je to take iste by som povedala. oni za teba asi taketo veci riesit nebudu.. ak sa dojdes osobne opytat, tak snad.. ale zas napriklad pochybujem, ze ak sa aj teraz ubytujes od oktobra niekde inde, ze ti vratia peniaze za tie styri mesiace.. neviem fakt, je to komplikovane .. a co nechces byt na HOPE?
ja ti radim tak, vydrz to tam do konca septembra, potom sa uzatvaraju tieto veci ohladne ubytovania a potom treba ist osobne na kazdy intrak za ubytovacou referentkou a oni ta ubytuju, ak budu mat volne miesto..
@quixinka ta holka aj ja sme z EUBY. ona je ale z OF a ja som z FHI. len ona chce ist na starohajsku kde od nejakej holky by mala miesto a ja na jej miesto a svoje by som prenechala je mi jedno komu. nie, nechcem byt na hope... videla som fotky a vobec sa mi to tam nepaci, vraj tam neni miesto kde si dat chladnicku atd... skusim napisat tomu parlamentu
Predavanie a prenechavanie intraku inym osobam je zakazane. To co si znamenala, znamena, ze ak ho prenechas niekomu, stracas na to miesto narok, samozrejme straca ho aj ten, komu si ho prenechala. A este Ti mozno hrozi aj disciplinarne konaie, co tiez nemusi byt dvakrat prijemne. Takze ak sa rozhodnes miesto prenechat, nikde sa tym nechval a hlavne parlamentu by som o tom asi nepisal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Strata prideleného ubytovania
1) Študent stráca nárok na jemu pridelené miesto v ŠD, ak:
e) svoje miesto prenechal inému študentovi,
čiže z toho som vyrozumela, ze mozem prenechat svoje meisto inemu studentovi...
ja ti radim tak, vydrz to tam do konca septembra, potom sa uzatvaraju tieto veci ohladne ubytovania a potom treba ist osobne na kazdy intrak za ubytovacou referentkou a oni ta ubytuju, ak budu mat volne miesto..