taaaaaaaaaaaaakze zaciname s vyvolavacou cenou 250 sk! slecna s pudlikom ponuka 250sk....kto da viac?.... pocujem 300?? pani v ruzovom ponuka 350!!!. da niekto 400??? urcite sa najde niekto kto ponukne 400! pan v 1. rade ponuka 450!!!! ano mladenec v saku? pocujem 500? 500 prvy krat... 500 druhy krat! ....
kedze sa momentalne na birdz nedaju pridavat fotografie...tak ak by mal niekto zaujem...fotky mam na pokeci na nicku pipi_lol22 vo fotoalbume pod nazvom MIKINA HILFIGER....
no momentalne ju nemam u seba ale u mamy...no ale takto...ja mam strnast vysku 165 priblizne a vahu okolo 54 a je mi uplne super...sak povedz pre aku osobu by mala byt a ja ti poviem ci by bola dobra...hm?
no ja som si od nej vypytala styri litre na to okno ale liter mam tak daco snad este zozeniem no....sak ja neviem no ako najlepsie by bolo co najvacej ale zase nemozem pytat vela kedze bola nosena nejaky ten tyzden....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nooo este trochu viacej nemozes dat prosim....