tak v dnesny den som si ako obvykle isiel kupit cigarety to stanku co mam rovno pod bytom. pristupil som ku stanku a hovorim camelky desiny lahke. predavacka sa kuka a pyta sa 18 mate? hovorim: mame. ona: mozte mi to aj dokazat? tak jej este s chladnou hl
Neni to ojeb, kedze mozes mat vodicak na malu motorku (A1)uz od 16. rokov. Takze neviem preco myslis ze ta predavacka je jebnuta... Trocha rozhladu by nezaskodilo
tomu vravim inteligencia vodicske su aj od 15 rokoch mam pocit ale asi len na A ci ako to je na babetu mam pocit. ak bola stara tak asi nevedela neporela, ze mas B. Ja by som tam uz nikdy nic nekupil
Ty dilinko, jak mohla vediet ze je to skupiny B ked si ho nepozrela? Vsetky vodicaky su rovnake a jediny rozdiel je ze tam maju malinky znak opravnenia ktore mozes mat. Keby si jej zastrngal klucmi od auta pod nosom nic nepoviem. Uvazuj az potom pis... Keby som ti zamaval mojim vodicakom pred nosom tak tiez nevies ze mam na AB,B,B1,A1 a A mudrlant.
ste ovladli cele forum..kedysi tu bol tommyhot a pred nim tu vladol solon (škoda že sem už nechodi)...čiže nema zmysel sa s vami hadat..uvidim kto pride po vas..
tashira,je mi to tri čo ste..objektivny nazor z tvojej strany neexistuje na Peter_pipera.. iked nevravim že majlos ma pravdu ..no nič
Tak kde je potom problem? Sak ti ich nakonec predala... Ja len hovorim ze ked mas vodicka tak to neznamena ze musis mat 18 a predavacka si ho kludne moze obzret.
boze jak male deti ste.... tu nejde o to, ze mu neverila ale o to, ze jej da vodicak a ona sa jak debild o neho pozera a pritom kazdy dobre vie ze vodicak ti daju len ak mas osemnas..takze logika, ze este len pri vytahovani vodicaku z penazenky, ta predavacka zastavi a povie dobre......
skor by som riesila to, preco asi na ten vodicak tolko kukala - ako som povedala, mozno este novy nevidela....
a nehadajte sa jak zasrani...
dalsia vec neviem co riesite kto ovladol forum, nikto tu nic neovladol.... boze jak dajaka sekta
Tashira: prave to sa snazim vysvetlit ze vodicak na A1 skupinu je od 16 a na AM od 15 (ale na AM si nikdo nerobi) preto ked dal vodicak to neznamena ze ma 18. A vo vodicakoch su rozdiely len v mini znacke opravnenia. Tak si to nemil moja pekna. Uz chapes takto polopatisticky?
Majlos - kokot nechapes ze to nebol ziadny pojebany preukaz A1 ani AM ani nicoho podobneho. bol B a ked vodicak otocis, je to tam dost ocividne. si uz jebnuty alebo slepy? Uz chapes takto polopatisticky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale inak musel byt riadna brzda
Teda nie mne ale kamaratovy s ktorym som bol...
Kupoval flasu vodky a predavacka to iste, ze ci ma 18 a dal jej vodicak a ona ho skumala jak jebla...
lakino my nie sme kamarati ale sme spolu ako par, takze si najprv zisti veci a az potom sa vyjadruj
kriste same chyby robim dnes
ste ovladli cele forum..kedysi tu bol tommyhot a pred nim tu vladol solon (škoda že sem už nechodi)...čiže nema zmysel sa s vami hadat..uvidim kto pride po vas..
tashira,je mi to tri čo ste..objektivny nazor z tvojej strany neexistuje na Peter_pipera.. iked nevravim že majlos ma pravdu ..no nič
skor by som riesila to, preco asi na ten vodicak tolko kukala - ako som povedala, mozno este novy nevidela....
a nehadajte sa jak zasrani...
dalsia vec neviem co riesite kto ovladol forum, nikto tu nic neovladol.... boze jak dajaka sekta
mam vas rada
neviem ako podla teda, ale podla mna to znamena, ze to asi neni myslene moc vazne
Piper teba milujem, ostatnych mam rada