RADICOVa? ved tej ide len o to aby mala postarane o cely zvysok zivota....keby aspon take bludy netrepala ake trepe...aj tak ani stvrtin z toho neje pravda...ja po pravde nemam sajny koho pojdem volit lebo nikto nema moju super doveru ale..tu radicovu...ani ne
Miklosko je taky sympatak do nrsr ako jediny chodi pesi
Pipeta a ta jej kampan.. Uz len kvoli tomu ze mi spamuje na mail ju volit nebudem a to jej heslo ze dokazeme to... Kde som to len pocul.. Hm to si mohla dat rovno v originale yes we can... Barák jej iste da copyright
Takze koho volim: slusnych ludi
Koho nevolim: spamerov, plagiatorov, komunistov, blondinky, klamarov a stareho (ch)uja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Pipeta a ta jej kampan.. Uz len kvoli tomu ze mi spamuje na mail ju volit nebudem a to jej heslo ze dokazeme to... Kde som to len pocul.. Hm to si mohla dat rovno v originale yes we can... Barák jej iste da copyright
Takze koho volim: slusnych ludi
Koho nevolim: spamerov, plagiatorov, komunistov, blondinky, klamarov a stareho (ch)uja