Boli ste niekto na takej? alebo niekto, koho poznáte? akože ideálne na cirkevnej, ale kľudne na hocijakej inej, mňa by hrozne zaujímalo, že wtf tam riešia
Iba čo som počul od kamošov katolikov čo su zobrati. Knaz im hovoril ako sa má muž a žena spravat v manželstve. Žena ma byt poslušna svojmu mužovi, muž ma byt hlavou rodiny. Maju sa duchovne obohacovať a plodit deti.
Brat na takej bol a sice neviem co tam riesili ale jeho manzelka nechodi do kostola ani nic a vravela ze to bolo nahodou v pohode...cize to nemohlo byt take strasne lebo by frflala ono dost zalezi od toho kto tu pripravu robi
ja som to absolvovala.a vobec to nebolo take hrozne, ako si mnohi predstavuju..prednasali manzelske pary, ktore mali co-to odzite a vedeli, o com rozpravaju. a nie, netocilo sa to iba o bohu a cirkvi, ako si mnohi myslia.
@laynde pre mna za mna nech si ludia robia co chcu, je to ich zivot, ale pride mi to smiesne ako si na zaciatku slubuju ze budu spolu navzdy ze sa nekonecne miluju a neviem co a za par rokov za aj tak rozvedu totalna tragikomedia tie dnesne manzelstva
@anonym356 vraj nejaká polovica manželstiev sa rozvedie. Ale tak ja si myslím to druhý nevie odpustiť a akceptovať druhého a tak si hľadá iného ale nikdy človek nenájde dokonalého partnera ako si sám predstavuje. Aj mne to príde blbé ako sa k sebe páry správajú, ale predsa ešte horšie by bolo kedy svadby neboli. Potom by už aj tí ktorí skutočne túžia mat plnohodnotný vzťah stratili jeden z cieľov.
Určite je to potrebná služba. Ľuďom to môže pomôcť skutočne pochopiť, čo to znamená žiť v manželstve. Napr. i to, že je to o tom, že ak sa aj niečo nedarí, dá sa to s Božou pomocou napraviť a netreba to zahadzovať...
ak sa to neberie ako príprava s bohom na manželstvo, tak by som také niečo možno dala normálne zaviesť možno by si to niektorí rozmysleli alebo potvrdili ak by počuli skúsenejších a tých čo sú v manželstve dlho, ako to funguje at ak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov