... no tak heh aky je u vas v Skole oblubeny predmet ?? aa naopak neoblubenyy ?? ...
... ja osobne mam rada vsetky predmety .. nemam problem so ziadnym, akurat matika... niekedy ked zastupuje nam ucitel tak aj 3hodiny za den... bozee to mi v
oblubene informatika, ekonomika, styling, odevná tvorba...najhoršia určite telesná, a to ju mám teraz ďalšiu hodinu niektoré časti v matike mi idú dobre a niektoré zas vôbec nechápem a práve berieme nejaké rovnice zas, tak to tiež nemusim...keď sa počítajú príklady radšej si zapnem hudbu a kašlem na to
najobľúbenejšie sú jednoznačne dva... umění všednosti a media-akce. a najneobľúbenejšia je asi antropológia vizuálnej kultúry, to by mali zakázať. a teším sa, až budem nadávať na estetiku
inak na strednej som mala najradšej filozofiu. ostatné som neriešila, do školy som chodila len kvôli filozofii
No tak ak by som mala brať oblubenost premetu podla anrocnosti skusky, tak asi nic Ale asi ústavné právo. ale iba prípady, tie sú zaujímavé
Na strednej to bola NOS-ka. Z nej tak pomenej sociologia a psychologia, ale aj tak to bol najlepsi predmet. Aj seminar z nej. A este literatura a sloh.
hmm...asi Rímske právo. Ale teda učivo z prvého semestra, teraz berieme niečo hrozivé...
a potom ešte aj Právne dejiny Slovenska by boli fajn, len keby sa to všetko netočilo okolo samých zákonov a ústav...inak tie dejepisné obkecy sú v pohode...
a na strednej som milovala DEJEPIS a anglinu, ale fakt ten klasický dejepis, právny dejepis je čosi BLÉ...
najobľúbenejší.. matika, fyzika, zatiaľ aj chémia.. a neobľúbený je v posledom čase dejepis, UmK (na našej škole je to dejepis v bledomodrom) - také veci si proste nezapamätám..
Neznasam matiku lebo to neni pre moj mozog a slovinu lebo ma proste nebavi a este fyzika ale mozno vymena profesorky by pri tomto predmete postacila A medzi moje najoblubenejsie patri biologia,anatomia fyziologia a zaklady patalogie A k nim sa mozno pridaju aj dalsie odborne ktore pribudnu v dalsich rocnikoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale ked tak tak na strednej som mal najtradsej telesnu a potom odborne predmety , pozemne stavby atd...neznasal som matiku , slovinu , anglinu
inak na strednej som mala najradšej filozofiu. ostatné som neriešila, do školy som chodila len kvôli filozofii
Na strednej to bola NOS-ka. Z nej tak pomenej sociologia a psychologia, ale aj tak to bol najlepsi predmet. Aj seminar z nej. A este literatura a sloh.
a potom ešte aj Právne dejiny Slovenska by boli fajn, len keby sa to všetko netočilo okolo samých zákonov a ústav...inak tie dejepisné obkecy sú v pohode...
a na strednej som milovala DEJEPIS a anglinu, ale fakt ten klasický dejepis, právny dejepis je čosi BLÉ...
a nenavidim matiku, anglinu, dejepis, spk, občiansku,
neznášam účtovníctvo, tovaroznalectvo a nemčinu blé
najhoršia určite nemina
najhorši hudobna maximalna nuda tam je