hej , ale ja musim ist z nemciny maturovat, som v nemeckej triede... takze to preto tak .... ale rozmyslam hlavne nad tym ci dat dvA jazyky alebo dat miesto angliny info , kedze uz jeden jazyk mam... chcel by som ist na HOSPODARSKU INFORMATIKU NA TUKE
no hej , ja viem ale asi to tak urobim ... geo nemecky a info ... z info je zevraj aj celkom lahka maturita ja lenze ci sa uplatnim stymi predmetmi na vyske :/
a sak prave ze aj anglinuviem celkom slusne (anglicko pol roka ) a nemecky nemam inu moznost ... ale radsej by som asi isiel z info ... poradte co mam robit?
Podľa mňa? Ja síce budem zrejme maturovať z niečoho iného, ale z týchto možností by som poskladal kombináciu SJ, AJ, GEO, INF.. Absencia nemčiny kvôli tomu že s tým by som mal problém jak noha..
No ak tú angličtinu nepotrebuješ kvôli budúcej škole, tak by som si ju nedávala.
Pri tom, že dnes zmaturuje naozaj každý sa nekladie veľký význam maturite z daného jazyka, myslím v zamestnaní. Väčšiu dôveryhodnosť má podľa mňa certifikát, takže potom si urobiť radšej ten, ak by si niekedy také niečo potreboval.
@20 tiez som toho nazoru a aj som z nej maturovala ale tak vies aj z informy je lahka ale ked k tomu nemas vztah tak si to urcite nevyberes radsej sa budes biflit nejakych filozofov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale hlasujem za to, čo hlasujem preto, lebo ak sa prehodí geo s dej, tak by to bola moja niekdajšia maturitná kombinácia
Pri tom, že dnes zmaturuje naozaj každý sa nekladie veľký význam maturite z daného jazyka, myslím v zamestnaní. Väčšiu dôveryhodnosť má podľa mňa certifikát, takže potom si urobiť radšej ten, ak by si niekedy také niečo potreboval.
Ale tak ak ti idú jazyky mne nie
Ja by som sy nevybral takéto kombinácie:
MAT, DEJ, BIO, SJ
FYZ, NAB, CHEMIA, NOSka
pre IT tech MAT, INF
pre technikov MAT/INF, FYZ
pre srtojarov, konstrukterov MAT, FYZ (ked maju odborne tak FYZ nie)
pre ekonomov, financie MAT, NOS
pre jazykovedcov DRUHY JAZYK, DO POCTU (geo, inf, nieco lahke)
pre medikov BIO, CH
pre socialnu pracu DEJEPIS, NOSKA
pre právo NOS, DEJEPIS
pre fyzikov, matematikov MAT, FYZ
pre geografov FYZ, GEO