zdravim, chcel by som sa opytat ci nema niekto s niecim podobnym skusenost. Chodim na vš a ukončil som teraz 1. rocnik. Prestupil som po 1 rocniku na iny studjiny program. Mam tam 2 rozdielne predmety za 1 roc..
Na katedre aj na studijnom mi povedali ze tie predmety nemusim dorobit. Ale mam taky blby pocit ze ci z toho nebude v buducnosti problem ked tie predmety nebudem mat urobene. Nema niekto s niecim takymto skusenost ??
no ak ti povedali že nemusíš tak asi nie. Ak sú tie predmety prekvizita na robenie predmetov v ďalších ročníkoch, tak by si ich asi mal mať, ale závisí to asi aj od toho či ú dôležité pre ten odbor na ktorý si prestúpil. Ak je to len nejaká angličtina, tak to hádam nemusíš.
@marjy77 niesu to prerekvizity, len ja som si myslel ze musim mat vsetky predmety z daneho odporucaneho studjneho planu ak chcem ukoncit studium tak preto ma to prekvapilo
@navi1 Ale keď ti povedali, že netreba tak ich netreba. My máme napríklad tak, že ak nie sú štátnicové, tak ich nemusíme zrobiť, ale vždy sa dajú opätovne zapísať alebo preniesť v každom roku/semestri štúdia. Takže sa opýtaj kompetentných a oni ti povedia, lebo každá škola to má asi inak
Ale ešte si to premysli ci si ich nedorobíš aby si nenahnal kredity za lacné predmety, a potom mal vyše kľudu napríklad v tretej ročníku pri písaní bakalárky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov