ak to nie je extra vážne kick medzi nohy ak to vážne je vraziť mu rokou do nosa - dá sa tak veľmi ublížiť a ak do toho dáte príliš veľa sily môžete nos preraziť až do mozgu- alebo plesnúť rukami po ušiach- tým človeka aj skláti. ževraj je to hrozná bolesť
kto mi vie napisat kde je ten municak v Ba? furt ho tak bajocko zachytim ale dostat sa tam cielene neviem a ano chcem si kupit ten sprej z kayanskeho korenia ci co to je (vobec neviem ako sa to spravne pise,,..)
ne, lebo
1. nikdy sa mi do nej nezmestí všetko čo chcem, hento by bol už úplny nadbytok proste
2. aj keď sa mi do nej zmestí všetko čo chcem, polovicu vecí nakoniec vyhádžem, aby som nemusela nosiť 100 kil, a hento by bol už úplny nadbytok proste
3. ak by som sa aj dostala do situácie, kde by také dačo bolo treba použiť, pokým by som to v taške našla, vytiahla a nejako zmysluplne použila, no povedzme, že by prešlo veľa času, ktorý v potenciálne nebezpečnej situácii asi nemám
chcem slzák ale zasa načo... keď mi ho vytrhne a najebe do očí tak ako jeby ohromné...
alebo nahodou v uzacvretom priestore? zajebem to tam a skapeme obaja bolesťou
@shiki nepreceňuj sa zase dievča ono nie vždy ten človek stojí ako fackovací panák a nechá si preraziť mozog vlastným nosom, hlavne keď je dva krát takej váhy ako ty.
@wind
už sa mi to raz stalo keď som mala 11. nejaký ožran si na mňa dovoľoval a chcel odo mňa peniaze tak som mu plesla po ušiach a fungovalo to ako decko som chodila sama domov okolo 8-9 večer a mama ma preto prihlásila na hodiny sebeobrany. pravdepodobne sa preceňujem, ale rada si nahováram že nie
Doma som mávala nôž, ale používala som ho na pilníkovanie nechtov a otváranie plastových obalov (zásadne na verejnosti, nech sa ľud poteší ) a nebola by som ho dokázala dostatočne rýchlo použiť.
Podvečer v Bratislave chodím jedine s otvoreným nožom vo vrecku.
@willbebetter Inak Muničák nájdeš na Radlinského 39, vchod z Vazovovej, ako je ten gympel, tak oproti ... aj ja som rozmýšlala, že si tam pôjdem kúpiť ten ochranný sprej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
1. nikdy sa mi do nej nezmestí všetko čo chcem, hento by bol už úplny nadbytok proste
2. aj keď sa mi do nej zmestí všetko čo chcem, polovicu vecí nakoniec vyhádžem, aby som nemusela nosiť 100 kil, a hento by bol už úplny nadbytok proste
3. ak by som sa aj dostala do situácie, kde by také dačo bolo treba použiť, pokým by som to v taške našla, vytiahla a nejako zmysluplne použila, no povedzme, že by prešlo veľa času, ktorý v potenciálne nebezpečnej situácii asi nemám
alebo nahodou v uzacvretom priestore? zajebem to tam a skapeme obaja bolesťou
ale nám tu ani lampy nesvietia, takže ma ani nikto neuvidí
ale občas nosím vývrtku
@willbebetter municak najdes na vazovovej.. najlepsie sa tam dostanes 31, 39 alebo aj nejake 3 elektricky tam chodia.
ale neviem či by som ho aj dokázala použiť
v prípade núdze asi hej
už sa mi to raz stalo keď som mala 11. nejaký ožran si na mňa dovoľoval a chcel odo mňa peniaze tak som mu plesla po ušiach a fungovalo to ako decko som chodila sama domov okolo 8-9 večer a mama ma preto prihlásila na hodiny sebeobrany. pravdepodobne sa preceňujem, ale rada si nahováram že nie
Podvečer v Bratislave chodím jedine s otvoreným nožom vo vrecku.
jedine kombinacia slzak+boxer by bola celkom fajn