Aké sú vaše predsavzatia na rok 2015? Alebo kašlete na predsavzatia a zmenu na život vidíte v každom dni? Mojimi sú zdokonaliť sa v písaní, viac sa socializovať, viac športovať a urovnať si vzťahy s pár ľudmi.
Ja si už predsavzatia nedávam,lebo som pochopila,že u mňa nemajú zmysel.Môžem akurát tak dúfať,že v tomto roku sa mi podarí úspešne dostať na školu,budem stále obklopená dobrými ľuďmi a ja aj všetci moji blízky budeme zdraví.
Žiadne. Keď som mal kamarátov tak som si furt nejaké predsavzatia dával Neviem prečo... ale odkedy som samotár tak si nedávam žiadne. Alebo skôr nad tým ani len neuvažujem
@kacen2299 moja zlatá to som si presne pred rokom vravela aj ja teraz som na tom mojom vysnívanom gympli kde som tak moc chcela ísť a moje predsavzatie je udržať sa tam bez psychickej ujmy
mala by som jedno, ktoré by som veľmi rada splnila (zbaviť sa fóbie, ktorá mi zabraňuje účastniť sa na istých liečebných procedúrach), aj som sa o tom dlho s veľa ľuďmi bavila ku koncu roka, ale aj napriek tomu pochybujem že sa k tomu niekedy v tomto roku odhodlám. i keď, radšej sa odhodlať sama, ako by mal k tomu niekto prinútiť...aspoň uvidím, ako tie predsavzatia v reáli fungujú, no.
budem pokojnejšia a vyrovnanejšia, budem vitariánka, budem hrať poker, budem dobrovoľne pracovať, nebudem sa báť, budem fotiť, urobím svojho frájka po mojom boku šťastného, budem pokornejšia, budem sa angažovať v boji za práva zvierat. teším sa. a hlavne, hlavne sa nebudem báť bývať v 10tich stupňoch celzia!
konštantne sa snažím robiť to, vďaka čomu sa cítim spokojnô práve tom období života, v ktorom sa nachádzam.
nikdy predsa neviem, v akom fyzickom, či psychickom rozpoložení budem, čo mi život prinesie.
prečo čakať s vecami na nový rok? predsa voľačím kúzelne novým je pre mňa každý deň! :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
2. Nezabi sa
A vzájomne sa vyvracajú takže je to so deep
schudnut a udrzat si to.
ale chcem schudnúť
ale to už dávno
:letim:
len jedno, spoznávať a priblížovať sa k Bohun každý deň
keď som to zvládla ja, tak sa to aj tebe podarí
za málo
@damaris
trochu radikálne ...
tým akurát tak ochorieš..
konštantne sa snažím robiť to, vďaka čomu sa cítim spokojnô práve tom období života, v ktorom sa nachádzam.
nikdy predsa neviem, v akom fyzickom, či psychickom rozpoložení budem, čo mi život prinesie.
prečo čakať s vecami na nový rok? predsa voľačím kúzelne novým je pre mňa každý deň! :letim: