ako prvé dám dolu obed zo šporáka, to by mohlo narobiť najväčšie problémy, potom vezmem na ruky dieťa a utíšim ho a popritom ako ho utišujem, idem otvoriť, telefón počká, neznáme čísla nezdvíham a ak je to tak veľmi dôležité, tak zavolajú znovu
odložím obed, otvorím návšteve, utíšim dieťa a potom vybavím ten telefonát (ale takto v prípade, že by to bola taká návšteva, že by chceli len nejakú "maličkosť", ak by to bola taká návšteva, že by aj išli dnu a tak, tak potom @4 )
Teda najprv ten obed, potom čeknem, kto stojí pri dverách, no dieťa nechám ručať, každopádne, aby dotyčný vedel, že ide buď veľmi nevhodne a už teraz je neskoro, aby odišie, alebo prišiel len a len preto, aby mi pomohol. Telefón by som asi aj tak nepočula pre to zdivočelé díte...
Ja by som po tých skúsenostiach zvolil zdvihnutie telefónu.. Raz som bol v podobnej situácii, kde som sa dlho dlho rozhodoval, nakoniec zo stresu som zdvihol prvý telefón a vďaka tomu telefonátu môžem povedať že sa mi žije lepšie.. takže ťažko povedať :/
Vypnem sporák, vezmem dieťa na ruky, idem otvoriť návšteve, buď riešim návštevu aj dieťa naraz, alebo len pozvem návštevu dnu a poprosím ju, aby počkala, podľa toho, čo dieťa potrebuje. Neskôr zavolám naspäť tomu, kto volal.
tuším som čítalal že som sama doma,nie? hm.... ak by som bola sama s dieťaťom...tak obed, dieťa, dvere a až potom telefón....tak ako som tu niekde čítala, ak je to súrne, zavolajú zasa
napíšem o tom status na Facebook .......následne stíšim sporák, otvorím návšteve, dieťa dám návšteve nech ho utíšia zatiaľ čo ja odpisujem na komentáre na FB.
Na telefonát si spomeniem až keď návšteva bude preč, jedlo zjedené a decko bude spať.
@acnero v týchto prípadoch sa nepokladajú deti za niekoho ďalšieho... je to pravdepodobne myslené tak, že tam nie je nik, kto by uvaril, utíšil dieťa, otvoril návšteve atď.
napr. mne kamoška častokrát volá, že mám prísť, že je sama doma a pritom viem, že minimálne jedno dieťa tam má to, že je sama doma myslí tak, že nemá muža doma, reps. tam nie je nikto iný dospelý
Chcela sosm dať inštinktívne že zoberiem a utíšim dieťa, ale keď tak nad tým rozmýšľam, stíšenie sporáku je na pár sekúnd... ale hneď potom by som určite utekala za dieťaťom, s ním by som išla otvoriť aj dvere a veď telefón počká
Najpr zachránim obed (veď som sa s ním mordoval celé hodiny ), potom otvorím návšteve (nech tam nečaká), potom telefón (ak stihnem, stihnem, ak nie tak zavolá znovu) a nakoniec to dieťa...
@saskia988 Podobný test sme robili na psychológií, len miesto šporáka pretekala voda v kúpeľni a miesto návštevy si mala odstavený kabriolet vonku, keď práve začína pršať. Bol to test určený na zistenie priorít.
Ale (ked Misoo necitas komenty , ja ti to vysvetlim) je to myslene tak, ze si doma sam akoze ze ti nema kto pomoct s deckom, sporakom, mobilom, navstevou.. Chapes??? si tam s dietatom, ale myslene ze okrem teba a neho tma nikto neni...si tam s nim sam
Odložím to jedlo zo sporáka no počas toho si tak strašne nahlas zanadávam, že návšteva možno aj radšej odíde a dieťa dostane predčasne infarkt. Čiže tri muchy jednou ranou. Takže ostáva už len v kľude zdvihnúť telefón.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
@19
@24
2. pozrem si ci vola niekto dolezity - ak ne nezdvihnem, ak ano tak zdvihnem a poviem ze trz nemam cas, ze zavolam vecer
3. vezmem dieta na ruky a idem otvoriť dvere
Na telefonát si spomeniem až keď návšteva bude preč, jedlo zjedené a decko bude spať.
vypnem šporák, cestou k dverám zdvihnem telefon a poviem nech zavolajú neskôr
napr. mne kamoška častokrát volá, že mám prísť, že je sama doma a pritom viem, že minimálne jedno dieťa tam má to, že je sama doma myslí tak, že nemá muža doma, reps. tam nie je nikto iný dospelý
V prvom rade zoberiem dieťa na ruky,vypnem sporák, otvorím návšteve a na mobil si v tom zmätku spomeniem až niekedy o hodinu.
lebo keď začne horieť sporák všetko je v riti