@3 aj keby ti odpovedal ze vie tak uz by si sa ho nemohla spytat ze co to bolo za otazku A vlastne tou odpovedou by bolo ze si sa ho chcela spytat co si sa ho chcela spytat Lol
prečo tu žijeme? myslím ako celý význam...sa na ans niekto smeje? sme niečo len ako divadielko...a načo sme vo vesmíre? načo je vlastnevesmír...kde to sme....chcem pokoj... neviem to sformulovať do jednej otazky taka by mste ma pochopili vlastne typujem že aj tak asi nechapete co myslim...
No napriklad ako je mozne, ze je tolko priezvisk, ked sa uz davno nevymyslaju, a pred sto rokmi nas bola len jedna miliarda (a slovakov ani nehovorim a to uz davno boli vsetky vymyslene, a ako vobec vznikli alebo take klasicke, preco je v lietadle namiesto padaka, nafukovaci cln, alebo ako dlho treba oblbovat babu, kym ju zbalim a podobne
@11@oinomaos Ako to myslis, ze z coho bolo vajce? No ved ked si vezmeme tie dinosaury, cize plazy, tak napriklad tie kladli vajcia. Plazy sa vyvinuli postupne z obojzivelnikov, ktore tiez kladli vajicka (aj ked niektore su zivorode), lenze bez zarodocnych obalov. Tie sa zase vyviuli postupne z ryb a tak dalej. V kazdom pripade najviac sa vajickam vtakov podobaju plazie vajcia. A kedze to nebolo tak, ze bol plaz a potom zrazu sliepka, ale vyvoj prebiehal velmi pomaly a postupne, tak sa na otazku ci bolo skor vajce alebo sliepka naozaj neda striktne odpovedat. Z evolucneho hladiska to vsak bolo vajce.
Inak moja otazka by znela bud ze: Aký veľký je absolútny dokonalý stred kvarku? alebo Aký dlhý je najmenší možný časový úsek? A takych otazociek by som mala aj viac
spytala by som sa ho ,ci ma ten chalan ,ktory mi vyznaval lasku pol roka, to naozaj myslel uprimne a ci ma naozaj miloval a ci vsetko bola pravda ,alebo mi klamal ...to by mi k zivotu stacilo uplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale no neviem čo také...
a s coho bolo vajce?
@4 ??čo za blbost?
@8
nechcela by som inak vedieť nič.
spytal by som sa ho aky je zmysel zivota, a ak by mi povedal ze 42 tak by som ho ukopal na smrt
az by som mu dal tuto...
"je otazka na ktoru neexistuje odpoved?"
"ano ci nie?"
A: Co som sa to chcela opytat.....
B: Chcela si sa opytat aky je zmysel zivota
A: aha a aky je zmysel zivota ?
B: Lutujem mohla si sa spytat len jednu otazku
Inak moja otazka by znela bud ze: Aký veľký je absolútny dokonalý stred kvarku? alebo Aký dlhý je najmenší možný časový úsek? A takych otazociek by som mala aj viac
a keď všetko vie, tak pochopí čo chcem