za to co som hlasovala ...viem malo by to vela pre aj proti ale ked som mohla mat len 1-nu moznost inak by som z nich brala vsetky okrem moznosti : Ovládať elektrickú energiu
ked som kukal The 4400 tak ma najviac zaujalo sice liecenie inych, to by som asi chcel, ale ked tak nad tym uvazujem, vacsia sranda by bola "vziat na seba podobu inych" DD
najviac u mňa vedie neviditelnosť...práve mi napadlo tolko "zla" čo by som ako neviditelná napáchala alebo schopnosť teleportovať sa na hociaké miesto na zemi
@20 Bez mucenia priznavam, ze ma k tomu najviac inpiroval prave tento serial
Schvalne som, ale volil take schopnosti, aby boli relativne vyvazene ale pri tom rozlicne. Veci, ako ovladanie casu, nesmrtelnost, teleportacia mi pridu az prilis ultimatne a ostatne by popri nich asi zanikli chcel som preto, aby aj uzivatelia viac popremyslali, co by sa im pacilo. Napriek tomu som tam nechal volnu volbu v podobe poslednej moznosti.
Inak neprekvapuje ma, ze vyhrava citanie myslienok. Tiez som nad tym silno uvazoval, ale ked nakoniec zvazim pre a proti, tak som dal lietanie - idealne v ruzovych oblakoch
bolo celkom tazke sa rozhodnut bral by som skoro vsetky...citat myslienky by som chcel iba niekedy, pretoze potom by ludia neboli premna zaujimavi neboli by taky tajomni, neodhaleni....a to ovladanie casu by bolo super
niekedy by som chcela vediet citat mylsienky ale to by som sa strasne bala co by som sa podozvedala, tak niekedy je lepsie vediet menej ako viac chcela by som byt neviditelna ale aj ta telekineza by sa zisla, aby som nekedy nemusela pohnut ani malickom
@22 podla mna to bol super serial a ja by som automaticky volila peterovu absorbaciu zvlastnych schopnosti a nesmrtelnost zas nie je az taka uzasna praveze to je podla mna horsie ako obycajny zivot... aj ja som zvazovala citanie myslienok ale bol by to zasah do sukromia
to ovladanie casu by nebolo zle....zastavit vratit....videli ste Click?
citanie myslienok by bolo zaujimave....ale keby som si mala vybrat.....tak to lietaniee....sak to musi byt uz aky skvelyyyyyyyyy pociiiit.......len tak letiet oblakmi..mat vsekto pod sebou....zaletiet kde chces....rano mozes byt na plazi na hawaji a pooobede do grooooooonskaaaaaaaaaaa
neviditelna som uz teraz ....ale nie vzdy mi to vychadza...akurat vtedy ked chcem byt neviditelna, si ma vsimaju a naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a potom by som este chcela schopnost vidiet miesto,kde sa dana osoba nachadza
Schvalne som, ale volil take schopnosti, aby boli relativne vyvazene ale pri tom rozlicne. Veci, ako ovladanie casu, nesmrtelnost, teleportacia mi pridu az prilis ultimatne a ostatne by popri nich asi zanikli chcel som preto, aby aj uzivatelia viac popremyslali, co by sa im pacilo. Napriek tomu som tam nechal volnu volbu v podobe poslednej moznosti.
Inak neprekvapuje ma, ze vyhrava citanie myslienok. Tiez som nad tym silno uvazoval, ale ked nakoniec zvazim pre a proti, tak som dal lietanie - idealne v ruzovych oblakoch
alebo chcem kakať peniaze
citanie myslienok by bolo zaujimave....ale keby som si mala vybrat.....tak to lietaniee....sak to musi byt uz aky skvelyyyyyyyyy pociiiit.......len tak letiet oblakmi..mat vsekto pod sebou....zaletiet kde chces....rano mozes byt na plazi na hawaji a pooobede do grooooooonskaaaaaaaaaaa
neviditelna som uz teraz ....ale nie vzdy mi to vychadza...akurat vtedy ked chcem byt neviditelna, si ma vsimaju a naopak
a ja chcem byt ako moj menovnik z heroes PETER samozrejme predtym nez mu otec zobral schopnosti