S frajirom si vecer otvorit vinko a mat pohodu.. nejake mnamky si predtym narobit, pustit si film a vobec ho nepozerat, nemusiet rano vstavat, rozpravat sa, tak slabucko si jeden druheho doberat a nebat sa, ze zajtra takto dobre byt nemusi.
Rada varím neskoro večer a robím si svoje, rovnako som aj rada niekde u priateľov/s priateľmi vonku. Ale skôr to varenie, doriešenie niektorých povinností a domáce teplo či víno.
tak podla toho ci s niekym alebo sama, lebo sama filny nie moc rada pozeram... takze by som uprednostnila ine. potom aj ten vecer v bare sa odvija od toho zes kym tak isto aj moznost kava...
Nehlasujem pretože tu neni viacej možností, čo si myslím pod pojmom ,,pohodový'' večer..predstavujem si ho tak v posteli...vo vani s voňavími sviečkami ..spanie..a filmy pozeram každý deň pričom pohodový večer to nie j a všelijaké iné možnosti ale toto mi pohodove nepride nazvalq by som to ideálny večer .
Doooosť závisí od toho, s kým, resp. či vôbec s niekým.
Momentálne by som dala všetky štyri malíčky za to, aby som mala funkčný ntb a mobil (a slúchadlá), mohla krepieť v posteli pod mojou ultratemnou čiernou dekou s notebookom a sockáriť na Tumblri.
Večerná cesta autom s partnerom, okná úplne stiahnuté dole, hrá obľúbená výberovka z USB, vietor fučí, na stehne mám položenú partnerovu ruku, ktorá ma sústavne hladká, ja v jednej ruke cigaretka a tú druhú mám zvoľna natiahnutú von oknom a prstami čechrám oproti narážajúci vzduch ^^ Rozprávanie sa len tak o hocičom, alebo len počúvanie partnerovho spevu a čumenie do blba ^^
Alebooo ešte posedenie v okruhu blízkych priateľov, distingvované ožratie sa smiley: ), dobrá hudba na plné pecky z veže, doberanie sa, maybe nejaká spoločenská hra, etc. A rozlúčka až neskoro v noci. Ak vôbec.
Alebo mrochtenie sa s najlepšou kamarátkou/kamarátom na manželskej posteli/gauči za sprievodu veľkého balenia čipsov a moriť sa až do rána, ohováranie, klebetenie, rozprávanie si dôverností, tajomstiev, pičovín, kokotín
Fakt moje tri najlepšie predstavy pohodového večera, neviem sa rozhodnúť, ktoré je tak najviac top.
dôležité je to, aby mi bolo príjemne a to závisí: od ľudí s ktorými som, od momentálneho psychického rozpoloženia ( keď ma nič netrápi a myslím pozitívne je úplne ideálne), od fyzického zdravia...
ne ale asi najviac je ísť do baru, teda, jedného konkrétneho baru, byť tam jediná čo nepije, rozvážať opitých ľudí domov/na divné miesta, papať kebab a banány.
keby som s niekým, tak by som išla najradšej na kávu/čaj, nech dobre pokecáme .. sama keby som, tak by som si niečo aj pocvičila, prípadne čítala knihu, pozerala film
najlepsie sa da oddychnut pri poslednej moznosti, ostatne su skor take zdrave, cize stresujuce alebo socializacne, co je este vacsi stres. (nie som extrovert, spolocnost ma vycuciava z energie) a ten film je taky velmi pokojny, az nudny, cize najpokojnejsia moznosnot, najpohodovejsia. ale prva vec je sice super, ale poriadne stresujuca, jak to niekto moze praktizovat jak relax.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Inak chýba mi tam odpoveď večery pri knihe
ale momentálne by som si pozrela asi dáky film s dakým..
ľudia, smiech, zábava, pohoda
a hlavne pokoj od všetkého, bez najmenšieho problému žiadne ranné vstávanie, prosto úplné vypnutie
Taketo cosik, alebo podobne variacie.
a video nebolo cvicenie
najvacsia pohoda je fakt viacmenej kdekolvek vonku /idealne nieco kludnejsie, kaviaren, prijemny slusny podnik/, ale hlavne s ludmi ktorych lubim
Momentálne by som dala všetky štyri malíčky za to, aby som mala funkčný ntb a mobil (a slúchadlá), mohla krepieť v posteli pod mojou ultratemnou čiernou dekou s notebookom a sockáriť na Tumblri.
a byť zázračne odlíčená a prezlečená.
Alebooo ešte posedenie v okruhu blízkych priateľov, distingvované ožratie sa smiley: ), dobrá hudba na plné pecky z veže, doberanie sa, maybe nejaká spoločenská hra, etc. A rozlúčka až neskoro v noci. Ak vôbec.
Alebo mrochtenie sa s najlepšou kamarátkou/kamarátom na manželskej posteli/gauči za sprievodu veľkého balenia čipsov a moriť sa až do rána, ohováranie, klebetenie, rozprávanie si dôverností, tajomstiev, pičovín, kokotín
Fakt moje tri najlepšie predstavy pohodového večera, neviem sa rozhodnúť, ktoré je tak najviac top.
som ťa budila až potom žeby sme išli na pivo
taka samoexistencia raz za cas je oslobodzujuca
A mohol si dať aj napríklad že von s priateľmi, lebo z tohto asi nič.