Predstavme si, že je rok 1988. Ako by sa vyvíjal Váš hudobný vkus?
A žili by ste kdekoľvek na svete. Neexistuje internet v takej podobe ako dnes. Ktorých interprétov by ste počúvali, akým spôsobom by ste spoznávali hudobnú scénu?
Kupovali by ste si to isté aj na emcéčku aj na vinyle? Do akého štýlu by ste sa
...to čo aj dnes : Collegium musicum, Dežo Ursíny atď. na vinyloch, bolo to dostať všade. Prípadne Beatles, Pink Floyd... to už bolo horšie, ale zohnať sa to predsa len dalo. A obliekanie 70" mi sedí do dnes
predstavila som si že by som žila v Londýne, v Camden town alebo niekde tam v okolí. Asi by som počúvala niečo ako Beatles, Kinks, Queen. a v tých rokoch pomaly začínal Blur, Verve, Radiohead aj Oasis, možno by sa našli nejaké prvé nahrávky
a čo sa týka obliekania, ten by mi vyhovoval. úzke rifle, podivné tričká, ešte podivnejšie účesy
Ak by to nebolo v ČSSR tak zrejme Iron Maiden, Rolling stones, Ping Floyd, king Crimson Jimi Handrix Led zepellin atd čo počúvam aj dnes takže niečo podobné.
Ja som to vtedy počúval New Kids on the Block na svojom prvom dvojčati Mecosonic, hahaha.... a keď si na to teraz spomeniem, neboli to až také zlé časy...
chodila by som na také tie sklepné párty, kde by bolo dokopy 10 ľudí, spotená kapela, kde by dominovala bassová linka a všetci by sme tak podivne pochodovotancovali.
a ak by som bola v amerike, tak by som bola grunger jak hovado. ani courtney love by sa na mňa neťahala.
u mňa by to bolo asi niečo ako Pink Floyd, Hendrix, Van Halen... a z elektroniky nejaký ten Depeche... a kopec alternatívnych vecí, o ktorých teraz neviem, keďže sa o 80´s nezaujímam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A počkal by som si, kým sa Danny Carey stretne s Maynardom.
Keďže takpovediac nič nediktujú, v oblasti obliekania by som asi postupoval podľa situácie.
A váž si hnisavicovu serióznu odpoveď!
Ako sa poznám tak by som do Dvoch levov chodil ako na klavír, ale čo tam po eštebákoch
a čo sa týka obliekania, ten by mi vyhovoval. úzke rifle, podivné tričká, ešte podivnejšie účesy
a fetovala by som Iggyho Popa
chodila by som na také tie sklepné párty, kde by bolo dokopy 10 ľudí, spotená kapela, kde by dominovala bassová linka a všetci by sme tak podivne pochodovotancovali.
a ak by som bola v amerike, tak by som bola grunger jak hovado. ani courtney love by sa na mňa neťahala.
a v tom case aj Root a Torr boli skveli, teraz je to hamba
u mňa by to bolo asi niečo ako Pink Floyd, Hendrix, Van Halen... a z elektroniky nejaký ten Depeche... a kopec alternatívnych vecí, o ktorých teraz neviem, keďže sa o 80´s nezaujímam