To je vtip? Som zmätená, povedzte mi niekto, je to vtip? A o svoj život sa nebojíš, keď sa podľa teba 70-80% ľudí nedožije tridsiatky?
Ak by bol napríklad z Afriky, mal by ho na svedomí hlad a nie hentie hovadiny. Ak by to bolo napríklad na Slovensku, tak ak by umrel pred 30kou, tak ho pravdepodobne zrazilo auto, mal nejakú nevyliečiteľnú chorobu alebo sa sám zabil
Myslím, že je šanca obrovská. Ako hej, ak sleduješ správy, tak každý deň vidíš ako niekto zomrel dakde, hej... Ale zas keď si uvedomíš, predstav si, že každý deň by si v KrimiNovinách na JOJ videl 5 nových mŕtvych! Každý deň to je 1800 mŕtvych ročne, a to preháňam, tak ak si uvedomíš, že sa rodí 60 tisíc detí ročne (a to máme slabú pôrodnosť, v starších vekových skupinách je oveľa viac ľudí), tak je to relatívne malé percento.
@luc.ka nie...o 20 rokov mozno bude ozonova diera taka velka ze bude asspon na polke zeme....oteplenie podnebia..roztopia sa ladovce.......vela ludi zijucich na pobrezi zomrie.......budu horucavy,ked bude prsat bude to kysly dazd..uroda a zvierata budu hynut..........
akú šanci mali prežiť deti, ktoré sa narodili v medzivojnovom období a museli prežiť druhú svetovú vojnu?
to, že sme my, deti narodené po roku 1990 (alebo po 1985, aj takí sa tu nájdu) nič také neprežili ešte neznamená, že teraz je doba najhoršia a že pred tým bolo len a len fasa
ha dost vysoku, navyse si nepamata komunizmus, ovlada velmi dobre aspon jeden cudzi jazyk a ma velke sance ze odtialto odide proste niekam, kde sa dozije vysokeho veku, nechce sa mi uz rozmyslat, tak neskoro vecer, to bolo prve, co ma napadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
...
No nulovú predsa!
Ak ho v 12 nezabijú drogoví díleri, tak do 14ich naisto dostane infarkt
akože nevravím, že to nemá vplyv na život, ale preboha ako to môže nejako zasiahnuť jednotlivca? tak fatálne, že by na to umrel?
Ak by bol napríklad z Afriky, mal by ho na svedomí hlad a nie hentie hovadiny. Ak by to bolo napríklad na Slovensku, tak ak by umrel pred 30kou, tak ho pravdepodobne zrazilo auto, mal nejakú nevyliečiteľnú chorobu alebo sa sám zabil
upokoj sa, a radšej už nepozeraj katastrofické filmy a ani tie "dokumenty" o tom, čo bude o 5 10 20 50 rokov...
@cocca-colla
to hádam nie je až také globálne...
to, že sme my, deti narodené po roku 1990 (alebo po 1985, aj takí sa tu nájdu) nič také neprežili ešte neznamená, že teraz je doba najhoršia a že pred tým bolo len a len fasa