@johnysheek "@midnight ja by som ti to mozno zodpovedal.. ale musel by si to brat s rezervou.."
Hej, lebo je to ďalšia vymyslená postavička určená na pútanie pozornosti 48 ročnej poloslepej piče s ktorou sa rozviedol mažel s ktorého podvádzala. +/- , nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
hihi
"hm... ak si nevieš zariadiť priamo na mieste a bez dohody, aby si také mohol spraviť, tak sa mi s tebou neoplatí stretávať "
ale inak vysvetli prečo je to že je to "recenzent v českom rozhlase" tak podstatná informácia že ju otázka musela obsahovať?
A pre teba- hádam máš svoje priority, nie? To nevieš, kým si a čo dovolíš sebe a iným, aby ti robili? Sprav rozhodnutie podľa seba, preboha.
nie je to dôležité, len som nevedela lepšie položiť otázku.
@dandybrendy
čo ak som bola zvedavá na názor birdzákov?
uff..
@midnight ja by som ti to mozno zodpovedal.. ale musel by si to brat s rezervou..
normalne jeho vedeniu to nahlas
Tak tak. A ver, že v mojej "kabelke" sa také čosi nájde.
Hej, lebo je to ďalšia vymyslená postavička určená na pútanie pozornosti 48 ročnej poloslepej piče s ktorou sa rozviedol mažel s ktorého podvádzala. +/- , nie?