nech ma vráti o dva roky späť na jednu halloween párty, ja vrazím tomu chlapovi facku, a poviem nech mi už nikdy nelezie na oči...a teraz by som určite sedela v Brne a počítala integrály (ja viem, že je to trápne v sobotu večer, ale toto si želám najviac na svete teraz)
chcela som dať "nepotrebujem žiadne prianie a rybu si upečiem", ale nebolo by to presné, takže moje vyjadrenie:
po prvé, pri mojej (ne)schopnosti by som žiadnu rybu nechytila
po druhé, neupiekla by som ju, už len za to, aká je zlatá, by som ju pustila naspäť do vody
po tretie.. pokiaľ by som mala nejaké konkrétne a seriózne prianie (napr. niekto mne blízky by bol vážne chorý), tak by som možnosť priania využila, ale inak abstraktné "chcem byť zdravá" alebo "chcem byť šťastná" by som si neželala, pretože.. ono sa to ťažko vysvetľuje, ale sú to subjektívne pocity, človek môže mať všetko na svete a nebude šťastný, môže byť zdravý ako ryba, ak je hypochonder, vždy si niečo nájde.. je to o psychike (snáď som to vysvetlila zrozumiteľne)
obcas tak rozmyslam, ze skoro vsetky moje problemy ( asi 99%) by sa vyriesilo, kebyze mam sebavedomie a peniaze... takze co z toho si mam zelat? Hm?
Asi by som si ale zelala navrat do minulosti, s tym, ze by som asi 10 rocnej Alysii poriadne jebla cez hubu a povedala jej, nech maka na 200% a v 3 triede si preboha vyberie Anglictinu a nie nemcinu!!! alebo nech sa snazi a ide do vyberovej triedy a mala by obidva!! A teraz ovela lahsi zivot, nech by sa radsej lepsie ucila a este dolezita poznamka, nehovorit chlapom, ze sa ti pacia, ani ze ich mas rada! Zakazane reci!! A aj sportovat by mohla nech by so to mala teraz lahsie
vedieť presuvať sa v čase... to je univerzalna schopnosť... ak sa mi nepači pritomnosť zmenil by som minulosť.. a nejebte ma kecami o tom že keby som sa vratil v čase tak by som zabudol na to aka bola buducnosť.. :-S
@sempiternal ,
prečo len pre seba? @tomias
to by si sa nehanbil zožrať zźázračnú rybku? @prach
vraj niekto má aj filipa @wayne ,
rada by som vedela...prečo cecnatú s dlhými nohami
a čo tak aby boli ostatní šťastní mier, žiadna chudoba a navyše všetci moji priatelia i rodina by boli šťastní i s mojim šéfom to by som nakoniec bola i ja
S peniazmi by som bol šťastný :3 ale ak by šlo mať prianie ako napr aby niekto kto je nejak postihnutý mohol byť úplne zdravý normálny človek tak by som to bral hneď.. (aj keď toto prianie ma napadlo až potom čo som zahlasoval za peniaze čiže keby to bolo realne asi by som bez rozmyslu povedal "peniaze" a potom sa celý život trápil čom som si to nepremyslel a nepoužil to pre jednu pre mňa dôležitú osobu...)
@zuzs
len tak mi napadla otázočka...prečo s tvojim šéfom?
ja by som nechala šéfa v jeho "biede" @prach
ty by si mi vyčerpal všetky želania a ja by som bola ako čenkove deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
po prvé, pri mojej (ne)schopnosti by som žiadnu rybu nechytila
po druhé, neupiekla by som ju, už len za to, aká je zlatá, by som ju pustila naspäť do vody
po tretie.. pokiaľ by som mala nejaké konkrétne a seriózne prianie (napr. niekto mne blízky by bol vážne chorý), tak by som možnosť priania využila, ale inak abstraktné "chcem byť zdravá" alebo "chcem byť šťastná" by som si neželala, pretože.. ono sa to ťažko vysvetľuje, ale sú to subjektívne pocity, človek môže mať všetko na svete a nebude šťastný, môže byť zdravý ako ryba, ak je hypochonder, vždy si niečo nájde.. je to o psychike (snáď som to vysvetlila zrozumiteľne)
@tangerine naozaj zvláštne želanie
Asi by som si ale zelala navrat do minulosti, s tym, ze by som asi 10 rocnej Alysii poriadne jebla cez hubu a povedala jej, nech maka na 200% a v 3 triede si preboha vyberie Anglictinu a nie nemcinu!!! alebo nech sa snazi a ide do vyberovej triedy a mala by obidva!! A teraz ovela lahsi zivot, nech by sa radsej lepsie ucila a este dolezita poznamka, nehovorit chlapom, ze sa ti pacia, ani ze ich mas rada! Zakazane reci!! A aj sportovat by mohla nech by so to mala teraz lahsie
@mefistofel ty to čo @trdelniiiq ?
@darkistangel
oveľa lepšie
prečo len pre seba?
@tomias
to by si sa nehanbil zožrať zźázračnú rybku?
@prach
vraj niekto má aj filipa
@wayne ,
rada by som vedela...prečo cecnatú s dlhými nohami
tak ja nakreslím transparent s nápisom:
nesúložte s wayne lebo je to chlap
Nekaz mi trtkacku!!!
pardon...ty papenkáš, ja som zabudla
@wayne
ako dočasná žena si diskvalifikovaný zo súťaže
ale keď šlapeš tak si, či chceš, či nie
len tak mi napadla otázočka...prečo s tvojim šéfom?
ja by som nechala šéfa v jeho "biede"
@prach
ty by si mi vyčerpal všetky želania a ja by som bola ako čenkove deti
@spiralfaust si mi pokazil radosť
tak aspoň jediné želanie mi nechaj
ale neprezradím aké