No lebo tam vôôôbec nie sú veci, ktoré sa mi hnusia úplne najviac
Tie pirane a škorpióny, to naozaj nepotrebuje komentár z mojej strany. Myši a škrečky, ewww. Keď si predstavím, že by som na ne mohla stúpiť, alebo by liezli po mne,... (blee) Tarantuly? EWWW!! Nikdy!
No a zostalo iba to jedenie... Ak by bolo, tak ako hovorí @1 , naozaj isté, že ak to spravím, tak to pojem. Aj keď sa mi to hnusí hádam najviac z toho všetkého, ale radšej budem ešte týždeň po tom zvracať akoby som mala mať doživotnú traumu z toho ostatného.
Aj keď, teraz sa mi to hovorí, ale ak by to bolo naozaj, tak asi pravdepodobne odstúpim
@e12 ak su velmi hladne, tak si ta vsimnu aspon co som ja videl nejaky dokumentarak, tak ak su fakt vyhladovane, tak im je jedno.. o doveryhodnosti tohto zdroja vsak mozme pochybovat, ale viem, ze so tu mrcino-zruti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tie pirane a škorpióny, to naozaj nepotrebuje komentár z mojej strany. Myši a škrečky, ewww. Keď si predstavím, že by som na ne mohla stúpiť, alebo by liezli po mne,... (blee) Tarantuly? EWWW!! Nikdy!
No a zostalo iba to jedenie... Ak by bolo, tak ako hovorí @1 , naozaj isté, že ak to spravím, tak to pojem. Aj keď sa mi to hnusí hádam najviac z toho všetkého, ale radšej budem ešte týždeň po tom zvracať akoby som mala mať doživotnú traumu z toho ostatného.
Aj keď, teraz sa mi to hovorí, ale ak by to bolo naozaj, tak asi pravdepodobne odstúpim
jesť červíky a slimáky...nikdy
fotiť akty - nikdy, nie to ešte obklopená škorpiónmi
pozbierať tie myši v akváriu aj so škrečkami..to áno, ale bála by som sa že náhodou chytím škrečka a toho hodím hadovi, škrečkov by mi bolo aj ľúto
vyslobodiť sa z vreca na ktorom sú tarantuly? to by som radšej v tom vreci ostala a udusila sa! mám fóbiu z tarantúl. vlastne zo všetkých pavúkov.....