Stala sa mi zvláštná vec, už asi tretí krát sa mi to stalo a je to fakt čudné.. Viem to presne..Bolo to z utorka na stredu v noci.. Spal som a snívalo sa mi ako kráčam po schodoch v škole a nesiem nejaké veci a rozprávam sa s jedným učiteľom.. A teraz to
Mam kamaratku, ktora mava predtuchy. Raz sa jej snivalo, ze chcela zistit heslo k uctu jej priatela na fb a pritom v reale sa o to uz predtym pokusala. V sne sa jej topodarilo a rano to skusila. A? Sedelo to. Dostala sa mu tam
@tancu mne sa raz snivalo riesenie prikladu z matiky
inak, sny su len triedenie si informacii v mozgu... ak ocakavas, ze niekam pojdes, moze sa ti o tom snivat a potom, ked tam prides, zda sa ti to akoby si to uz videl
ja som mala uz velakrat deja-vu, ale tiez tomu neverim. jednoducho si poviem, ze som na to predtym dlho myslela, ked som spala, moj mozog sa nevypol a pokracoval v tom a potom sa mi to jednoducho snivalo
mne sa stáva vždy... keď mi chlapec klamal že si facebook kvôli mne zrušil, týždeň vkuse sa mi snívalo, že som ho našla na nejakej sociálnej sieti pod zmeneným menom... po polroku vysvitlo, že to naozaj aj tak bolo....
minule sa mi snívalo, že si pýtal aké mám číslo, lebo ho zmazal..hneď ako som mu číslo dodiktovala, zapípala mi od neho smska..
...a stáva sa mi plno takých... len niekedy som asi až moc paranoidná a sníva sa mi o Sachiko(priaznivci Nany pochopia), vtedy sú len hádky..čakám na deň kedy vysvitne, že tá bruneta je skutočná -
aj mne sa to stáva je to vcelku neobyčajne normálna vec, ktoru si ani ja neviem vysvetliť, ale stava sa je to len dejavu je to zaujimave, obcas desive, ale je to len dejavu
@frodo2 To je ako príbeh jednej veštice, že ako dostala svoje "magické" schopnosti, že išla po schodoch a zrazu mala padnúť, ale chladná ruka jej otecka zosnulého ju chytila za plece a zachránila a od vtedy mala schopnosť vidieť budúcnosť v kartách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to sa stava kope ludi aj mne nie si vynimocny neboj sa
inak, sny su len triedenie si informacii v mozgu... ak ocakavas, ze niekam pojdes, moze sa ti o tom snivat a potom, ked tam prides, zda sa ti to akoby si to uz videl
ja som mala uz velakrat deja-vu, ale tiez tomu neverim. jednoducho si poviem, ze som na to predtym dlho myslela, ked som spala, moj mozog sa nevypol a pokracoval v tom a potom sa mi to jednoducho snivalo
minule sa mi snívalo, že si pýtal aké mám číslo, lebo ho zmazal..hneď ako som mu číslo dodiktovala, zapípala mi od neho smska..
...a stáva sa mi plno takých... len niekedy som asi až moc paranoidná a sníva sa mi o Sachiko(priaznivci Nany pochopia), vtedy sú len hádky..čakám na deň kedy vysvitne, že tá bruneta je skutočná -
ešte sa ti to môže zísť