Potrebujem pomoc, len tak ma napadlo, či by mi nešla blond a fakt neviem ako to bude vyzerať. Prosíííím povedzte mi či mi to pôjde, alebo ak viete, mohli by ste to upraviť na blond ?? Prosíím ... Odkaz na foto : a
Moja zlatá................................................. (ach)
Ok nebudem narážať na tvoj vek, len ti poviem toľko, že keď si dáš blond, budeš musieť chodiť každé 3-4 týždne ku kaderníčke- keďže nie je nič horšie ako kontrast odrastených hnedých korienkov ku blond farbe, ( choď jedine ku dobrej kaderníčke, ktorá ti z vlasov nespraví seno, čiže minimálne 40 ečka za každé farbenie)
A ešte...nedá mi to..ale si decko... vyzeráš ako decko.... a keby som uvidela odfarbené decko, tak by som sa fajne zasmiala a pomyslela si aj o jeho rodičoch svoje....
@najivna reagujem na tvoj vek čo máš na birdzi ... buď si 70 ročná babička čo si o sebe veľa myslí, alebo sa za svoj vek hanbíš.. tak poviete mi už niekto prečo sa tu smejete
@simqasmile Moje komplexy ti mozu byt u analu, ked sama nevidis, ako si prikladas do ohna na ceste k absolutnemu verejnemu ponizeniu, tak si tu mozem picovat kolko chcem a aj tak sa mi dostane len odpovede takejto malej raze, ktore nemaju hlbsi zmysel, nez urazit, pripadne posilnit vlastne kokotne ego. Placem nad vami, generacia zaslepencov. Citaj si svoje reakcie aspon, ked uz musis vypustit vsetko, co ti pride na jazyk, prostoduche decko skarede. A netaguj ma prosim ta, sposobis mi srdcovy zachvat.
@unteachable ty si asi niečo pil ... vyjadruj sa ako človek a nie ako zvieratko čo pustili z nejakej zoo a teraz musí byť strašne coolové ... Ak ja už som škaredá, tak ty máš vo svojom okolí, asi samé Missky. Tak to ťa s radosťou otagujem ešte aspoň 10 krát Ja som sa len normálne opýtala, či by mi išla blond farba a tuto nejaký "Ynteligent" už hreší, nadáva, hovorí o mojom ege a hovorí že sa tu ponižujem ...Choď spinkať dieťatko, ešte urobíš neplechu ...
3. si strašne naivna ak si mysliš že len chytiš štetec a dofarbiš pri inych farbach pohode.. ale blond? ale hej sprav to v pohode doma nech vyzeraš jak šašo
4. ano prefarbi sa aby som sa mohla potom smiať na tom ako to budeš lutovať
(ale tak čo, keby som na tom zle, tiež si sem chodím zvyšovať ego na malých deckách)
k veci ..
ja by som si blond nedávala (teda ja by som si dala lebo mám svetlé vlasy, ale keby som ty, tak by som si nie), ale ak to tak strašne chceš, tak prečo nie (tiež som mala melír už volakedy v 12tich, potom hnedú farbu, potom ryšavú a neviem čo ešte a čudujsasvete nemalo to vplyv na psychiku). ale by som skôr odporúčala šampón najskôr vyskúšať, a keď sa ti zapáči, tak choď k nejakej rozumnej kaderníčke, kt. by ti aj poradila.
@klaudiqaaa moja kamoska mala tolko isto co ona ked si stale prefarbovala vlasy, raz ciernu, raz blond, ako ten kto ju predtym nepoznal tak to mozno vyzeralo prenho dobre ale podla mna vobec a inac je to dost divne ked taka mlada.. ale zas ked to chce, je to jej vec
@ simqasmile "Ako keby neviem čo, bude odrastať, chytim ten štetec a zamaľujem nie"
Tu vidno reči neskúseného dieťaťa ktoré v živote nevidelo ako sa poriadne farbia vlasy Dievča, to sa len tak nedá chytiť štetec a zamaľovať...Odrastená hnedá nie je fľak od mŕtveho komára na stene
Tak ale...keď si chceš zničiť vlasy,budiž,tvoja vôľa ja byť na tvojom mieste by som s tým počkala,lebo keď si už raz poserieš vlasy, tak to máš doživotne
(kamarátka si farbila na blond doma->teraz jej ostala asi 1/5 vlasov čo mala pôvodne a aj tie si musí stále dávať strihať na krátko(3-4cm) lebo sa jej strašne lámu a tá baba má 16 )
@tysha kto si tu zvyšuje ego na malých deťoch? (ach)
@lenkaska1 podľa mňa je veľmi komické aby sa deti ako je tu zakladateľka prefarbovali...to chcú vyzerať ako hana montana alebo čo je to za módu???? veď nemá ani tušenie aký je rozdiel medzi farbením a odfarbovaním (ach) a ďalšia vec- NEVERíM, že normálny rodič by dovolil dvojej dcére peroxidovať si vlasy už od 13tich rokov....
@klaudiqaaa noo hej ale zas podla mna niektori rodicia su taki ze nechaju nech si prefarbia a nech sama na to potom pride, ze je to strasne.. a navyse uz by ju len mohlo odradiť, koľko to stoji penazi, kazdy mesiac chodit ku kadernicke farbit si vlasy
@simqasmile úplne platinová blondína by ti asi nepristala ale plavé vlasy so svetlejším melírom by ti podľa mňa išli určite.A ešte trošku zmeniť účes a bude to fajn.
Nič v zlom, ale musím súhlasiť s @1 Nerob to. Zničíš si vlasy, možno to ani nebude vyzerať tak ako by si chcela, príroda vie, prečo máš tie vlasy hnedé. Musela by si s tými vlasmi stále chodiť ku kaderníčke, ak chceš tak moc zmenu, tak skús nejaký šampón v inom hnedom odtieni ako máš A btw, takýto skok že hnedá a hneď blond sa nerobí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ok nebudem narážať na tvoj vek, len ti poviem toľko, že keď si dáš blond, budeš musieť chodiť každé 3-4 týždne ku kaderníčke- keďže nie je nič horšie ako kontrast odrastených hnedých korienkov ku blond farbe, ( choď jedine ku dobrej kaderníčke, ktorá ti z vlasov nespraví seno, čiže minimálne 40 ečka za každé farbenie)
A ešte...nedá mi to..ale si decko... vyzeráš ako decko.... a keby som uvidela odfarbené decko, tak by som sa fajne zasmiala a pomyslela si aj o jeho rodičoch svoje....
dávno som mala aj ja pekné vlasy, a teraz sú suché kvôli farbení a to že to ešte aj slnko vytiahne...
Kamratka je blond od prirody a farbi si tu blondavu hlavu na blond(unika-vam-zmysel-?-nevadi-to-aj-mne)
...Takze urcite do toho chod, pomutis chlopom hlavy
.........................................................................
dobre moja, chyť štetec, choď si kúpiť farbu za 3 ečka a jednoznačne sa prefarbi!!! ako povedal @etelnair , máš na to naozaj slušné predispozície
to som uz niekde dneska pisala
pockaj este chvilku a mozno ta ta blond aj prejde..
Boze, ty to vidis, aj ked v teba neverim. KRISTA !!!!
....a daj jej ban aj na rodný list
farbenie vlasov? to nie je len "chytiť štetec a domaľovať". stojí to keš a nie málo(ak to chceš mať normálne). neboj sa, to ťa prejde...
a k teme :
1. nie nešla by ti blond farba
2. si ešte decko a len si doebeš vlasy
3. si strašne naivna ak si mysliš že len chytiš štetec a dofarbiš pri inych farbach pohode.. ale blond? ale hej sprav to v pohode doma nech vyzeraš jak šašo
4. ano prefarbi sa aby som sa mohla potom smiať na tom ako to budeš lutovať
(ale tak čo, keby som na tom zle, tiež si sem chodím zvyšovať ego na malých deckách)
k veci ..
ja by som si blond nedávala (teda ja by som si dala lebo mám svetlé vlasy, ale keby som ty, tak by som si nie), ale ak to tak strašne chceš, tak prečo nie (tiež som mala melír už volakedy v 12tich, potom hnedú farbu, potom ryšavú a neviem čo ešte a čudujsasvete nemalo to vplyv na psychiku). ale by som skôr odporúčala šampón najskôr vyskúšať, a keď sa ti zapáči, tak choď k nejakej rozumnej kaderníčke, kt. by ti aj poradila.
Tu vidno reči neskúseného dieťaťa ktoré v živote nevidelo ako sa poriadne farbia vlasy Dievča, to sa len tak nedá chytiť štetec a zamaľovať...Odrastená hnedá nie je fľak od mŕtveho komára na stene
Tak ale...keď si chceš zničiť vlasy,budiž,tvoja vôľa ja byť na tvojom mieste by som s tým počkala,lebo keď si už raz poserieš vlasy, tak to máš doživotne
(kamarátka si farbila na blond doma->teraz jej ostala asi 1/5 vlasov čo mala pôvodne a aj tie si musí stále dávať strihať na krátko(3-4cm) lebo sa jej strašne lámu a tá baba má 16 )
@lenkaska1 podľa mňa je veľmi komické aby sa deti ako je tu zakladateľka prefarbovali...to chcú vyzerať ako hana montana alebo čo je to za módu???? veď nemá ani tušenie aký je rozdiel medzi farbením a odfarbovaním (ach) a ďalšia vec- NEVERíM, že normálny rodič by dovolil dvojej dcére peroxidovať si vlasy už od 13tich rokov....
všetci, kt. sa do nej navážajú kvôli veku. (+ v spojení s farbením vlasov)
(a nie, nemyslela som tým konkrétne Teba, ale pokiaľ si sa v tom našla .. )
ja byt tebou tak si tvoju peknu farbu vlasov nenicim a nemyslim si ze to bude vyzerat dobre pretoze si tmavovalska...
Ak to chces vyskusat tak si najskor kup blond sampon, uvidis ci sa ti to bude pacit a farba sa ti asi po mesiaci zmyje.
Alebo by som to riesila nejakym jemnym blond melirom.. to by mohlo vyzerat omnoho lepsie ako kompletne prefarbene vlasy..
Ale kazdopadne ja by som s tym este pockala.. ved nemas sediny tak naco prefarbovat
@lenkaska1 no to je tiež jedna z výchovných metód
ale tá tmavá ti sekne a navyše ak máš takú svetlú pleť ako to vyzerá, blond by si to zabila