@5 a @6 ... tak, to bol návrh, našla som si jednu fotku, kde sú celkom pekné vlasy a baba má 18 ... len zas, tá jej červená je moc svetlá a ja som hnedovláska, farbená na čierno a fialovo .... musela by som použiť peroxid a to by mi dosť zničilo vlasy ....
ja som mala uplne ofinu jak z hviezdnych vojen a dosť ma prekvapilo,že mi červená hneď chytila,lebo mám také tmavšie hnedé vlasy a hento bola voláka divoko červená,a chytila fakt na divoko červeno
ja by som si na celú hlavu nedala červenú..radšej ryšavú
@indiemichelle .... ja experimentujem rada, ako som písala... mala som čierne vlasy, mahagónovo hnedé, potom čierne a na vrchu trocha červenej, hnedočierne a teraz mám čierno fialové, ale už mi odrastá aj fialová ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
podla mna to neni moc pekne.. a zalezi aj do akych vlasov celkovo meliry moc nemusim, jedine ked su spravene stylovo, tj. nie 3 uzke pramienky..
-.-
ale ak si dáš červenú,tak to budeš mať veľmi krátko,lebo sa to rýchlo vymýva. Teraz mi ofina dorástla a mám akoby oranžový prameň
a sama nad tym uvazujem
» www.facebook.com/photo.php?fbid=...
ja som mala uplne ofinu jak z hviezdnych vojen a dosť ma prekvapilo,že mi červená hneď chytila,lebo mám také tmavšie hnedé vlasy a hento bola voláka divoko červená,a chytila fakt na divoko červeno
ja by som si na celú hlavu nedala červenú..radšej ryšavú
ale taketo experimenty na troche vlasov ma bavia
na celych vlasoch ?
máš na mysli ombre hair že ?
@30 ... ty si trdlo
anooooooooooo,je to fakt dobre uvazovala som nad tym
@morticcia
aj mne vyrastá hnedá,a neriešim to...mne sa to nechce dofarbovať..