Ahojte, mám blonďaté ombré a už to má každý tak buď si ho chcem dať na tmavo modré ale tu vzniká otázky, či si to budem musieť furt nafarbovať? Alebo rozmýšľam ísť celá na blond a premelírované trochu hnedou ale zase už tie konce mám tým peroxidom také d
podľa toho, či si nafarbíš len konce, alebo nie... tvoja prirodzená farba sa ti nemá prečo zmeniť kvôli tomu, že si vlasy farbíš, furt ti bude vyrastať tá istá... druhá vec je, že už odrastené vlasy môžu stratiť kvalitu, ako si aj písala, že konce máš suché kvôli ombre
@kamush195 nie je to len optický klam? keď som mala svetlú plavú až blond, moja tmavá plavá vyzerala tiež ako tmavá hnedá.. no vlasy si (s 1,5 ročnou prestávkou) farbím už skoro 7 rokov a za ten čas sa mi proste farba nezmenila... neexistuje, aby sa prirodzená farba zmenila vplyvom farbenia vlasov...
@kitty7 no lenže ja som dosť menila farby a každý si zomna srandu robi že už si moje vlasy nepametaju akej su farby...
fakt proste svoje mám blond, do kým som sa farbila na červeno to tak vyzeralo , potom som sa dala na blond,ružovo,fialovo a taketo ulety a začala mi vyrastať tmavohneda žiadny očný klam...Dnes som si odfarbila korienky tak som zvedava čo stoho bude ked začne vyrastať
@kamush195 a na ako ti to chytilo? lebo pokiaľ si neplánuješ zničiť vlasy, z tmavej hnedej si na svetlejšie ako strednú plavú (4 odtiene) vlasy neodfarbíš... mimo to, že, nič v zlom, nechcem krivdiť, ale väčšina ľudí si tmavú hnedú mýli so svetlou hnedou... nepoznajú palety...
@kitty7 zosvetlilo mi to , ok tak je to taka stredne hnedá ale namna dosť tmava kedže som zvyknuta že mi vyrasta blond ale má to daleko od blond aj od bledo hnedej , ja si teraz dlžku nefarbim a teraz somsitie korienky odfarbila a som zvedava čo stoho počase bude.
@kamush195 uvidíš, ale s tým, že si farbíš vlasy to nič nemá. v tvojom veku to ešte môže byť aj vývoj, proste genetika, veľa ľudí má v detstve svetlejšiu farbu vlasov...
@aventine skús si dať takú viac do fialova, alebo najprv striebornú a potom modrú - aj keď máš dosť svetlú blond, môžeš mať ešte stále dosť žltých pigmentov...
Pozrela som si fotku, ty sa opováž prefarbovať!!! Máš to úplne krásne!! Osobne ťa prídem nafarbiť naspäť, keď si s tým niečo urobíš! Inak, my máme začiatkom decembra stužkovú, to si moje hnedé vlasy po pupok chcem nechať tak.. ale hneď potom si dávam bledohnedé ombre
to že ti hnedá vyrastá je si preto že vlasy väčšinou vekom tmavnú a navyše ti ich nevyťahovalo slnko, musíš to stále prefarbovať a modrú nosí pomerne dosť ľudí
@spacebound naozaj to máš dosť pekné.... polka báb má ombre, že im to vyzerá tak, že hnedé vlasy zrazu rovná čiara a brutálne vyperoxidovaná blond... ty to máš pekné, tak si to nechaj ešte prosíím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
fakt proste svoje mám blond, do kým som sa farbila na červeno to tak vyzeralo , potom som sa dala na blond,ružovo,fialovo a taketo ulety a začala mi vyrastať tmavohneda žiadny očný klam...Dnes som si odfarbila korienky tak som zvedava čo stoho bude ked začne vyrastať