Vcera som stravila takmer cely den pri vode. Po navrate domov som si vsimla ze mam akusi cervenkastu farbu. Spalila som sa na slnku. Dnes som sa cely den natierala upokojujucim kremom po opalovani, pokozka ma uz nestipe, ale stale je cervena. Neviete o ne
Krem po opalovani nestaci..........na urychlenie liecbi poskodenej pokozky spalenim je panthenol (vitamin B5) predavaju ho v kazdej lekarni. Ale zatial co si ho kupis natri sa acidofilnym mliekom........
.......a krasna brondzova pokoska nestoji za rakovinu koze, velmi skore vrasky a skarede ukazy na pokoske.......ked si uz spalena na zaciatku leta, tak sa mozes rozlucit s opalovanim
mne na toto vždy pomáhal panthenol, taký smradlavý sprej, ale je to najlepšie, za nejakých 7 eur to dostaneš v lekárni a prostredníctvom toho ťa prestane páliť koža a zhnedne ti to.. zaručene vyskúšané na mne, čo sa spálim aj cez zimu, len čo to trochu zasvieti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale ako už bolo spomenuté vyššie chce to čas - za pár dní to bude v pohode
Každopádne mi vtedy pomhol obväz namočený v masle, mede, kečupe (alebo paradajkách) a ešte som to oblial octom
dufala som ze na to existuje nejaky pripravok
Minule som tu odporučil vymyslené kvetinárstvo - dufam že tam dakto naozaj šiel.
Teraz tu poviem totálnu hovadinu o obväze z kečupom, maslom, medom a octom a zase nikto nič
Lebo samozrejme, každý, kto sa zapája do diskusie má povinnosť vedieť, čo ti kedy pomohlo a čo nie, však?