Prosím vás neviete niekto, alebo ak máte s tým už niekto skúsenosti, koľko by ma asi stála oprava notebooku keď sa mi prehrieva? Pretože sa mi z ničoho nič vypne proste neustále,a zrejme to je to prehrievanie. tak ak náhodou niekto by ste vedeli že koľko
Fúha, no takúto tému a vec som ešte v živote nepočul a tvoj problém vyriešim sedliackym rozum = ak je v záruke dať do opravy, "výfuky ak pri položení upcháš tak sa neuchladí to jest položenie na deku a pod... aký to máš notebook? na internete bude o tom napísané toľko, len treba prekonať darebnosť a prečítať si
ja ako svoj malý acer aspire one jebnem aj na vyhrievaciu podložku na posteli a nevypne sa nemusí to byť len prehrievanie ale aj nejaká zrada wo windowse alebo vadná RAM blbé chladenie proesoru alebo máš šmejd, ako podrobnejší popis by bodol a chladiace podložky na laptopy neuznávam ak sa to raz prehrieva znamená že je to šmejd zlého spracovania lebo chladenie v laptopoch musí byť spravené tak aby to išlo jak má nie?
ak ma dva roky, tak uvažuj, že budeš potrebovať nový a začni šetriť...jednoducho ti odíde a môže byť aj vyčistený, oni tí výrobcovia - hajzlíci ich tak naprogramuju a po určitej dobe sa samozničia
No povysávať zvonku ho môžeš, tým nič nepokazíš (len nevysávaj reproduktory ), ale keď si chceš byť istá či sa naozaj prehrieva existujú programy, v ktorých si môžeš pozrieť teploty jednotlivých komponentov (napr. Speedfan).
kazdopadne povysavat od prachu vetracik prepastovat novu chladiacu pastu na procak a grafiku to spravia v servise alebo nejaky sikovny kamarat za par klobasok je fajn kontrolovat si procesy ktore zeru vykon pocitaca a zbytocne ho zatazuju. a urcite chladiaca podlozka je fajn vec ked ho chces mat na posteli. menit ntb netreba treba sa on dobre starat. ak pravda nestaci na nejake zalezitosti ohladom vykonu tak mozno dokupit nejake sucasti a ak nebude stacit tak aj novy ntb. a pravda je aj to ze v novodobej elektronike sa nachadzaju zariadenia ktore umyselne odpisu ntb alebo hocico ine. napriklad na baterii je pocitadlo cyklov nabijania. tak je najlepsie co najmenej krat pocitac zapinat a vypinat z nabijacky. ej dako som sa rozohnil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov