Určite tu už bola takáto téma, diskusia .. nech si tomu kto vraví ako chce .ale ja len chcem vedieť, váš názor . je lepšie povedať danému človeku čo k nemu cítite ? napriek tomu že týmto ho možno stratíte?alebo to nechať len tak , že "veď to raz prejde? "
No myslím si že to záleží od situácie, aj keď neviem ako by som sa zachoval, lebo všetko má svoje klady aj zápory, síce som ti možno moc nepomohol, ale sám sa neviem rozhodnúť.
Čítala som: Prejaviť pocity, keď neviete plávať? =D
A k veci, to záleží od viacerých okolností, napr.: či je ten dotyčný veľmi dobrý priateľ a či tým, že mu povieš pravdu, neriskuješ vaše priateľstvo, alebo či nemá náhodou priateľku a hrozí, že by si im tou pravdou mohla zničiť vzťah... Neviem poradiť, nepoznám okolnosti a vašu situáciu.
@anabbel ono , to je situácia taká že len čisté kamarátstvo , mesiace písania , stretnutie , láska na prvá pohľad na jednej strane a z druhej strany nevedomosť .. takže je to také .. nijaké
@weeninka noo ja sa bojím , bojím ako sa len dá ...
@nessiee Takže, ak som to dobre pochopila, chlapec nemá priateľku, však? Ak nemá, tak mu to povedz. Aj keď ťa možno odmietne, aspoň budeš vedieť na čom si a to je vždy lepšie ako žiť v neistote. A možno ťa neodmietne, možno to dopadne oveľa lepšie - tak ako by si si to želala. Takže moja skromná rada znie: Povedz mu to!
A ak priateľku má, tak sa od neho drž radšej ďalej.
@margera Ale no =D Veď dievča chce normálne poradiť. Je na tom snáď niečo zlé?
na co o tom rozpravat? proste budte stale spolu a ked to ma prist tak to pride aj bez slov.. ak to nepride tak vies, ze je lepsie nechat to tak ako to je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ja by som si radsej isla zaplavat.
A k veci, to záleží od viacerých okolností, napr.: či je ten dotyčný veľmi dobrý priateľ a či tým, že mu povieš pravdu, neriskuješ vaše priateľstvo, alebo či nemá náhodou priateľku a hrozí, že by si im tou pravdou mohla zničiť vzťah... Neviem poradiť, nepoznám okolnosti a vašu situáciu.
@weeninka noo ja sa bojím , bojím ako sa len dá ...
A ak priateľku má, tak sa od neho drž radšej ďalej.
@margera Ale no =D Veď dievča chce normálne poradiť. Je na tom snáď niečo zlé?
..čiže tá druhá možnosť je logickejšia a racionálnejšia ako prvá, kde pre****š dlhé mesiace dokopy na nič..
Žena, dôveruj mi
ak si myslíš, že sa poznáte natoľko aby mohlo byť niečo viac...tak skús nejako naznačiť... nič tým nestratíš...