nemám rád keď dievčaťá nadávajú, pričom sa necítim ako pokrytec, aj keď som v nadávaní dosť aktívny moje svedomie je čisté preto, že v spoločnosti nenadávajúcich dievčat, nedávam ani ja (väčšinou)
@delpurr a preco vypatlanci? akoze sorry ale toto je fakt hlupost. ja tiez nadavam ako pohan. ide o to ze clovek by mal aj vediet kde si to moze dovolit. ked som doma tak nadavam ako chora vrana a ked som ja neviem trebars v pritomnosti obchodneho riaditela alebo deti to je jedno, proste miesto kde to vhodne nie je tak nehresim predsa nie?
ano hresim vela a vulgarne a mam v pici. nevadi mi ak aj ini nadavaju pokial vedia kam nadavky patria a kam uz nie. tolko k teme.
@delpurr na to nic ine ako sa len na tebe zasmiat ...vies o mne hovno, tak aj take svoje hovno ries...a nerozculujem sa..ja sa teraz dobre ujebavam ..akoze skoro som spadol zo stolicky
Aj ja nadávam a čo?? Nenadávam tam, kde to neni vhodné. Ak má s tým niekdo problém, môže mi bozať. Keď sa mi niečo nepodarí, mám sa z toho tešiť?? Každý sí sem-tam zanadáva...=D
To je jak so sexom...keď sa chalan vyspí s vela babami je to borec...keď sa baba vyspí s vela chalanmi je to kurva... Je to trápne...
@delpurr cha jediný vypatlanec si tu ty...a nehovor že si nikdy nezanadávaš...
je to pre mna uplne odpudzujuce..nepaci sa mi to na dievcatach..sak ja sa snazim nenadavat..sice sa to niekedy neda ale no .budis...nie jednoducho dievcatam sa to nehodi..
@26 ... no prosim, nazvala si ma vypatlancom a nemas absolutne ziadny dovod. Ja totiz nepatrim medzi vypatlane decka, ktore vyrastaju na TV a internete... Totiz vypatlane decka - televizni puci (alebo inak diskotekovy dinosaurus) ako ty - nad tymi len krutit hlavou, v hlave maju iba zahasene spaky a strk - ich slovnik, v ktorom su obsiahnute prevazne unikatne a upgradnute nadavky + vulgarne slova ziadnym sposobom neohuri vychovavatelov v osobitnych skolach... Nevravim ze 100/100 nadavajucoich deciek su sproste ako taga, ale skutocnost je taka ze to je 90/100 ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Demencia všadeprítomná...
noo už nás je viac
ano hresim vela a vulgarne a mam v pici. nevadi mi ak aj ini nadavaju pokial vedia kam nadavky patria a kam uz nie. tolko k teme.
To je jak so sexom...keď sa chalan vyspí s vela babami je to borec...keď sa baba vyspí s vela chalanmi je to kurva... Je to trápne...
@delpurr cha jediný vypatlanec si tu ty...a nehovor že si nikdy nezanadávaš...
Nic, čo môžu chalani, sa na dievča nehodí...
Just budem ďalej nadávať xD
Chalani sa tiez krotia pred babami