@mcvpn dovoľujem si totálne nesúhlasiť s týmto mylným výrokom zaužívaným hlavne v 20tom storočí. Keď má niekto slabý zrak, proste ich nosí, keď chce vidieť. Určite si ich nedáva, že by sám chcel.
@nixxina aha, tak ja riešim teba...to ty si tu na mne zdvíhaš sebavedomie, alebo neviem čo, ja do teba len rýpem, lebo ma to baví a tvoje debilné reakcie sú neuveriteľne vtipné
@nixxina hej, pôvodne som aj plánovala ti nič neodpísať, ale posledných 5 slov ma k tomu takpovediac prinútilo, mrzí ma, že sa ti moja ovečka nepáči, ale je mi to ukradnuté, pretože názor ľudí ako si ty pre mňa nemá žiadnu cenu
@candy36 inak ak pre mňa niekoho názor nemá žiadnu cenu nechápem prečo ho tagovať..... takže v rámci tvojej prijebanosti sa ešte neodstrelím a budem dalej sledovať tvoje výplody
na niektorých chlapoch to je sexi... každý nech si robí čo chce a čo chce jak chce, ak by ich nosil partner vôbec by mi to nevadilo, aj tak ked to tak beriem tak zatial všetci traja s ktorými som chodila nosili/nosia okuliare. ale u mna osobne ja ked nemusím tak ani za nič nenosím okuliare, radšej šošovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
čo taká divná otázka?
inak mojmu partnerovi to nevadi, lebo ich pri nom nenosim, aj ked mi vždy hovori nech si ich dam ale ja si v nich nepripadam že sa mi hodia
take okuliare proste... nechapem ako to niekto moze nosit fakt ako....
kazdy by mal asi povinne nosit sosovky...
Ta né je to šekši !
-a neboj sa ver tomu, ze moj nazor na teba je horsi ako tvoj na mna
a totalne ale totalne ma nezaujma nazor dajakej blondinky z hornej dolnej takze mna nenaseries krasavica
tak to potom ti neprajem ma vidiet nasratu D
fakt ako
zufala niesom, nemam byt preco
ale ty asi si, kedze mas potrebu ma riesit
ale som rada, ze ta tak zaujmam
a ja si ho zdvihat nepotrebujem D a uz vobec nie na takom individuu ako si ty
ale nejdem si s tebou pisat, si nudna, nechapes humor, nepacis sa mi ( a to uznam, ked je zena pekna)
takze nemam s tebou o com cau... velmi ocenim ak sa nevyjadris
to bude karma