Ako odstraňujete vo svojom živote prekážky? Nech by boli akékoľvek resp. akokoľvek závažné. Zvyknete ísť v najzávažnejších prípadoch ako sa hovorí hlavou proti múru?
ja tak zvyknem hovoriť, že nie každá prekážka sa dá hlavou preraziť, ale určite sa dá každá obísť a je len na nás, či sme schopní pre to niečo obetovať, alebo nám to za to proste nestojí. neexistuje také niečo, že "nedá sa"
no a ako to riešim, v podstate podľa tohto môjho hesla. vždy sa snažím nájsť si cestu von a byť spokojná...
ja sa tvarim, ze po nicom netusim a ked som uz absolutne frustrovana, jak casovana bomba vybuchnem a znicim prekazku. ale fakt strasne dlho mi trva, kym sa odhodlam nieco robit pre seba a vtedy sa uz ani ovladat neviem, ide to same.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no a ako to riešim, v podstate podľa tohto môjho hesla. vždy sa snažím nájsť si cestu von a byť spokojná...