Nenájde sa prosím niekto kto mi preloží túto vetu tak, aby mala hlavu aj pätu?
Dík
A team of Chinese researchers reports turning a dish of a mouse stem cell into spermlike cells, which then were used to fertilize eggs and produce healthy mouse pups.
Populárne zoskúpenie čílskych vynálezcov vymenilo riady myšiam a telefónom do spermiových buniek, ktore boli potom zvyknuté hnojiť vajíčka a produkovať zdraviu prospešné myšacie šteniatka.
tím čínskych výskumníkov hlási premenu myších kmenových buniek na bunky podobné spermovým, ktoré boli potom použité na oplodnenie vajíčok a tvorbu zdravých myších mládat? takto to chápem , opravte ma ak sa mýlim pls !
@mojdedo viem ale nehodí sa mi to k tej vete že publikovali..nnejako inak sa tomu presne hovorí po slovensky len mi nenapadne ako
je to niečo v tom zmysle ked niečo objavíš a potom to ideš čo? ked to nejde publikovat do žiadného článku len oznámiť verejnosti ? neviem príst na to slovo
@strangelove mozno "uvadzaju ze.." neviem.. Inac ked sme pro tych cinskych vedcoch... Pred par mesiacmi som bol na jednej medzinarodnej biotechnologickej konferencii zameranej na biokatalyzu a asi 30% ludi tam bolo z ciny a musim povedat ze cina nas uz davno schovala do vacku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
je to niečo v tom zmysle ked niečo objavíš a potom to ideš čo? ked to nejde publikovat do žiadného článku len oznámiť verejnosti ? neviem príst na to slovo