mam sto chuti sem napisat, a vlastne prave to aj robim, ze neda sa to zvladnut, este nikto odtial totiz este nikdy nevysiel s diplomom ... jejda jasne ze zvladnut sa to da ale to zavisi jedine od teba
@amedee takto, tlmočnístvo v nitre je ťažké len ak máš nemčinu alebo slovenčinu. nemčina je totálny des, z celého prvého ročníka prešlo tento rok 8 ľudí a slovina je des tiež ale možno trošinku menej.
ja som mala v KE učiteľstvo sj - nj a bol to děs, takmer všetci po prvom semestri poprestupovali z nemčiny na iný odbor, mám pocit ze sj - nj budu bc mozno tak dvaja ludia z mojho ročníka
Dá sa to zvládnuť, ak sa tam dostaneš ... a to je niečo ako malý zázrak ako napr. premeniť vodu a víno a pod. keď zvládneš jedno, to druhé už bude hračka.
ono nie je to ťažké..ak máš k tomu vzťah..síce priprav sa na to..že ťa isté predmety a veci baviť veľmi nebudú..ale musíš si nimi prejsť..a zvládať sa to dá..ak k tomu pristupuješ zodpovedne a baví ťa to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
anglina čo som počula tak v pohode