Ked napises nazov pesnicky do googlu a pripis , nepotrebujes ziadne konkretne stranky a ak nejaky taky preklad na celej celucickej sieti existuje, urcite ho najdes
chcela som napisat, ze do GOOGLE.SK napises napriklad BON JOVI - IT"S MY LIFE SK PREKLAD, tak Ti to vyhodi predsa odkazy na vsetky stranky, kde sa to nachadza, nie? A tak tam by si mohol nieco najst...
no... podla mojho nazoru nie vsetky preklady su dostatocne kvalitne, ale tazko povedat nejaku konkretnu stranku lebo niekde mozu byt sucastne kvalitne aj menej kvalitne preklady.. na pochopenie to sice staci, ale aj tak som obcas nasla dost podstatne chyby...
nemusis 1000 odkazov pozerat, lebo ak to nie je na prvych 2 stranach, dalej uz je tazko pravdepodobne, ze to najdes . Tak mozno ta pesnicka neexistuje, myslim prelozena.
@14 translator je uplne nafigu. volne prelozene vety, najdu hned prvy vyznam slova, vety su take neucesane a gramaticky nespravne... niet na rucny preklad...
@15 vaaau preklady v casakoch...tomu by som tiez velmi nedoverovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
chcela som napisat, ze do GOOGLE.SK napises napriklad BON JOVI - IT"S MY LIFE SK PREKLAD, tak Ti to vyhodi predsa odkazy na vsetky stranky, kde sa to nachadza, nie? A tak tam by si mohol nieco najst...
@15 vaaau preklady v casakoch...tomu by som tiez velmi nedoverovala
neviem asi to tu uz je,necitam