Uz od narodenia mam take prekliatie a dost ma to stve...
Vzdy som svojou vacsou postavou vzbudzoval na prvy pohlad respekt.... ale skutocne len na prvy lebo kto ma poznal co i len o kusok blizsie zistil ze neublizim ani muche.... moje vystopovanie t
som si to celé prečítala až ma rozbolela hlava aee to bude asi tým že som chorá... no aj ja mám problém s tým neustálim tokom myšlienok ktorý nie a nie zastaviť... a všetko musím rozoberať..
na otm nie je nic divne,ak ta stve to ze neustale nad niecim rozmyslas a nad debilinami a nechces naot mysliet ,z toho si nic nerob to sa aj men stava ,tiez mi to leze na nervy ,tiez aj to ze len na prvy pohlad vbudzujes respekt,nie si jediny takyto ,vies kolko veci ma na mne stve a nemozem s tym nic robit lebo sa ot neda,lebo ked sa snazis enmysliet na neico nerobit tu istu chybu abo nieco tak just to spravis ,a ani si to neuvedomujes ,zostan taky aky si a netrap sa preto ,zakazat nerozmyslat a enzamyslat sa nad tym ti nemozem lebo sa ot neda ,neda s ato vobec ,natom nei ej nic zle ekd mas take fantaziu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A môže Ti chýbať.. ehm.. lithium?