Nasi mi pred minutou oznamili ze na druhy tyzden letime k moru. Takze momentalne ani nedycham, kedze som o nicom od zaciatku prazdnin nevedela . Zato oni to perfektne uhrali. V praci boli od nevidim do nevidim a zrazu vyhlasia, ze si mam postupne balit
prekvapenia moc rada nemám... a ešte menej také, keď mi dakto tri mesiace dopredu hovorí "mám pre teba prekvapenie", lebo to sa potom tak akurát bojím
a @0 , také prekvapenie by ma nejak zvlášť asi nepotešilo, lebo by som sa z toho chcela vyvliecť.. a to by sa nepáčilo rodičom a zbytočne by sme sa hádali
mňa sa takto strýko večer pred odchodom spýtal,či nejdem s nimi na balaton o ničom som nevedel,len mi zavolal či nechcem ísť,tak som sa pobalil,išiel spať,a ráno sme išli
...presne to iste spravili mne..ze na dalsi tyzden letime do turecka, na 2 mesiace! ...nakoniec som nikam nemusela ist a som strasne stastna ...nemam doma rodicov ani brata a je mi faaajn
no stalo sa mi to iste prekvapko a nadsena som ani trochu nebola..nemam uz 15 aby mi otec povedal ze zbal sa zajtra ideme prec,mam uz svoje vlastne plany.
@d170 nie vedeli to od zaciatku pradznin =D urobilo im asi radost ze mi v priebehu jednej minuty ked mi to oznamili mozu zmarit vsetky plany na nasledujuce dva tyzdne =D
@cassie_15 doslova to bolo "uvidíš, keď sa stretneme, mám pre teba prekvapko" a skončilo to tak, že som si to sama od seba ani nevšimla, že má inú farbu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a hento je este nic, mne aj kamosovi sa stalo ze nam povedali ze zajtra ideme na dovču...no a? ziadna tragedia, isli sme
a jednej mojej kamosky ridicia 4 roky stavali dom a ona o nicom nevedela !
ideme k tomu chovatelovi papagajov!
K dodovi? ( nemam ho rada )
ano! uzasne prekvapenie co?
najvacie prekvapko by bolo keby mi segra tvrdila ze sa to tricko co chcem neda objednat a za 6 dni by mi ho dala
a @0 , také prekvapenie by ma nejak zvlášť asi nepotešilo, lebo by som sa z toho chcela vyvliecť.. a to by sa nepáčilo rodičom a zbytočne by sme sa hádali
mňa sa takto strýko večer pred odchodom spýtal,či nejdem s nimi na balaton o ničom som nevedel,len mi zavolal či nechcem ísť,tak som sa pobalil,išiel spať,a ráno sme išli
A prečo to držali v tajnosti? Nebolo to isté, či sa pôjde alebo prečo?
,,ano, ak nie su typu :
ideme k tomu chovatelovi papagajov!
K dodovi? ( nemam ho rada )
ano! uzasne prekvapenie co?"