Teda že ste si ich niekedy mýlili alebo sa vám proste niečím podobajú jeden na druhého? Mne sa napríklad mýli @wistinher s @majmarad a @Verdamt s @Paracelsus a ešte určite viac takých dvojíc by som našla len mi momentálne nenapadá
Áno dokonca mám zopár birdzakov ktorý mi pripomínajú niekoho z môjho "reálneho" života ...a ešte mi napadlo zopár fejkov ktorí ale asi boli tí istí minimálne niektorí nebudem menovať
@kaiserchief1
tak to určite tu nechodí- má o 20 rokov viac ako ja, ale nevyzerá až o toľko len tu nad mnou písali, že sa niektorí birdzaci sa na reálnych podobajú...
neviem
ľudia, ku ktorým mám neutrálny postoj alebo nevýrazne negatívny, sú pre mňa väčšinou taká nejaká nešpeecifikovateľná masa "náhodný človek" či "náhodný troll"
ale skôr je to tým, že nemám potrebu vynaložiť námahu zapamätať si ich, ako to, že by sa mi vyslovene mýlili
proste si pamätám hlavne ľudí, čo mám rada
a čo nemám rada tak veľmi, že sa to už nedá ignorovať
a zopár medzi tým, ak sú vyslovene niečim výrazní
Popravde, ja birdzákov mnohých ani nerozlišujem prečítam nejaký nick, viem, že tu veľa píše atď. ale nespájam si ho, źe kto to je a aké sú jeho ďalšie názory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tak to určite tu nechodí- má o 20 rokov viac ako ja, ale nevyzerá až o toľko len tu nad mnou písali, že sa niektorí birdzaci sa na reálnych podobajú...
ľudia, ku ktorým mám neutrálny postoj alebo nevýrazne negatívny, sú pre mňa väčšinou taká nejaká nešpeecifikovateľná masa "náhodný človek" či "náhodný troll"
ale skôr je to tým, že nemám potrebu vynaložiť námahu zapamätať si ich, ako to, že by sa mi vyslovene mýlili
proste si pamätám hlavne ľudí, čo mám rada
a čo nemám rada tak veľmi, že sa to už nedá ignorovať
a zopár medzi tým, ak sú vyslovene niečim výrazní
Veď je to môj brat ... si nevedel ?
@torpedo08 že torpiku