Nechcem byť nejaký paranoik, ale ste si istý žo to je ono????....lebo teraz neviem čítal som po anglicky z knižky prvé dve vety,len tak či mi to pojde a bolo to uplne o niečominom....zase podobalo sa to na šestku takžo to kludne mohla byť aj ona, nepozrel som si obal, ma ani nenapadlo vtedy že by mohli 6ku vydať v angličtine u nás
ja len neh ma niekto presvedčí že je to ono a potom dám pokoj
ja som tak minuly rok s kamaratkou...stahovali anglicku 6 ..dost sranda..lebo kazdu chvilu tu stranku niekto blokoval ..ale podarilo sa, len sa nam to zdalo zbytocne talcit a trosku som dochadzala o oci...no jo, kniha je kniha ale zvedavost je zvedavost
Picovina, jeden z mala vydobytkov modernej doby, ktory nefavorizujem. Citam odmala a kniha s jej vonou, dotykom s papierom a celkovym efektom je nenahraditelna
A ked mam nieco dobre tak zhltnem aspon jednu knihu denne Pottera 4 som precital za jeden dlhy vecer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale ono... minuly rok bol cely HP6 za 5 dni?
teraz buddem cakat MESIAC kym sa to cele prelozi?
Tak najprv ma rozmaznaju a teraz to tak budu kurva natahovat?
ja len neh ma niekto presvedčí že je to ono a potom dám pokoj
tu je prvych desat kapitol, tu na tom makaju viaceri...
preco to nerobia tak, ze sa pocka na celosvetovy preklad a nezacne sa to predavat sade naraz! grf
Radsej sa ucte po anglicky detiska, mohli by ste si knihu precitat hned v originali ako ja to je najlepsie lebo ziadny preklad sa nevyrovna originalu
Naucte sa natlacit knihu do mobilu
1) je to mensie a je to iba mobil
2) stale vsade a pekne citatelne
3) a strany vam to otaca samo... Jednoducho sa posuva text
Tyzdenne zhltnem takto aspon jednu knihu...
Teraz je mobil plny Issaca Asimova
A ked mam nieco dobre tak zhltnem aspon jednu knihu denne Pottera 4 som precital za jeden dlhy vecer