keby bola možnosť povedzme tak na mesiac premeniť sa na človeka s opačným pohlavím..
brali by ste to?
ktoré konkrétne vlastnosti by ste vy nechceli mať ako žena/muž?
čo by ste najprv skúsili, čo vás najviac zaujíma ako vníma ten druhý?
Mala by som v takom pripade inu anatomiu, a mooozno by ine hormony ovplyvnili moje spravanie, mozno by mi chutili a vonali ine veci, a mala by som znacne technicke problemy s mocenim.
Tak na tyždeň by som to bral . Vlastnosti by som chcel mať tie čo mám teraz, a chcel by som vypadať ako dáka modelka.
A prvú vec kt. by som vyskúšal by bola masturbácia , nič iné ma teraz nenapadá.
neviem
viac zaujimave by bolo vtelit sa do konkretnych ludi, lebo "muzske pohlavie" je siroky pojem a kazdy muz predsa nerozmysla/nevnima rovnako, a neviem si predstavit proste, na aky typ muza by som sa mala premenit
ked na ten "svoj", tak by to bol zrejme dajaky precitliveny trulo s lepsou priestorovou orientaciou a slabsim rozlisovanim farieb? neznie dajak vabivo
@narazuvzdornaa nie meniť tvoje vlastnosti, ale ktoré by si nechcela mať ako muž, čo tebe konkrétne vadí na mužskom správaní, čo by si nechcela mať na tú dobu.
8) ...ja som sa musela nedávno s takto položenou otázkou popasovať No neviem, ak by to bolo len na určitý čas Chcela by som si vyskúšať aké je to " cikať" po stojačky, neholiť si nohy, nestarať sa vôbec o mejkap, handry a tie typické ženské záležitosti Ale keď by som si zároveň pamätala, na svoj minulý " žesnský život", asi by som si vyskúšlala, aké by to bolo flirtovať s nejakou sexi holkou, keďže by som už vedela " manuál", čo si môžem dovoliť a čo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nemám dostatok pánskeho oblečenia v šatníku
...a nie pre konkretne vlastnosti, len by som chcela skusit aké je to byť chalanom
Mala by som v takom pripade inu anatomiu, a mooozno by ine hormony ovplyvnili moje spravanie, mozno by mi chutili a vonali ine veci, a mala by som znacne technicke problemy s mocenim.
A prvú vec kt. by som vyskúšal by bola masturbácia , nič iné ma teraz nenapadá.
viac zaujimave by bolo vtelit sa do konkretnych ludi, lebo "muzske pohlavie" je siroky pojem a kazdy muz predsa nerozmysla/nevnima rovnako, a neviem si predstavit proste, na aky typ muza by som sa mala premenit
ked na ten "svoj", tak by to bol zrejme dajaky precitliveny trulo s lepsou priestorovou orientaciou a slabsim rozlisovanim farieb? neznie dajak vabivo