kebyže nepremýšľam nad budúcnosťou, tak sa asi nikdy nevyseriem normálne do záchoda
nechápem zmysel takýchto fór, resp. aj chápem, len nechápem, prečo ľudia nevedia sformulovať otázku nejako inteligentnejšie
vlastne aj chápem, že zakladateľ fóra je jedným z tých polointeligentných ľudí, s absenciou výplne vnútrolebečného priestoru, len ma už nebaví na každom kroku tohto debilného portálu znášať túto debilitu, preto to tu teraz takto sprosto komentujem (dúfam, že teraz nejaký inteligentný jedinec nezabudne zareagovať, že by som mala radšej opustiť tento debilný portál)
@marleymt Veď on to mal v jednom texte. Nie, že by som sa vyznala v jeho tvorbe, ale tá pesnička sa nedala prepočuť, počas dvojhodinovej jazdy autom so zapnutým rádiom .
@mygate ja iba reagujem v závislosti od svojich vnútorných presvedčení a jebnutého názoru na danú vec a z väčšej časti v závislosti od svojej momentálnej nálady (dosť dodrbanej natoľko, že mi ju nejaký majgej svojou reakciou už vác nedodrbe) a to všetko napodiv bez akéhokoľvek bočného úmyslu "hejtovať", a absolútne bez akejkoľvek snahy podať podľa niekoho "dobrý hejt"
no tak to je blbé že si si srandu nerobila a máš nutkavú potrebu pourážať zakladateľa fóra za absolútne nevinnú otázku len preto že si zacyklená vo svojich dodrbaných náladičkách.lenže evidentne ťa asi viac baví vrčať a odreagovávať sa na všetkých a všetkom okolo za svoj život neprinášajúci žiadané výsledky.ale v tom si dobrá,veď prax robí majstra.skús stand up.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
žiť pre prítomnosť je hovadina -.-
veď už tým, že si založil túto anketu, si to spravil
samozrejme že áno-.-
Prejdi si rýľom cez oko za takú anketu.
nechápem zmysel takýchto fór, resp. aj chápem, len nechápem, prečo ľudia nevedia sformulovať otázku nejako inteligentnejšie
vlastne aj chápem, že zakladateľ fóra je jedným z tých polointeligentných ľudí, s absenciou výplne vnútrolebečného priestoru, len ma už nebaví na každom kroku tohto debilného portálu znášať túto debilitu, preto to tu teraz takto sprosto komentujem (dúfam, že teraz nejaký inteligentný jedinec nezabudne zareagovať, že by som mala radšej opustiť tento debilný portál)
príjmi milosrdenstvo Božie do svojho srdca a pochopíš všetk .......filip
ozaj, to Jastrabie platí?
Ak prežijeme ten koniec sveta, možno raz..