rozmýšlala som na tým ale prišla som na to že radšej vstanem skorej o tých pár minút aby som potom nemusela celý den tráviť v tých istých šatách v kt. som sa počas spánku spotila a určite sa aj pokrčili..
3@ noo ked zaspím tak mi to trvá necelú minútu ..ale ked vstanem skôr tak sa ešte ohrievam pod paplonikom a tak ešte si pospim aj pri obliekaní a tak..........
@limetkajaja co ti poviem? ja som raz siel rano do prace, nestihal som a vedel som, ze budem stat v zapche, tak som si zuby vycistil v aute no co aj tak som si to musel odstat, tak co
@8 no ved to je dobré ja ked zaspím tak si dam pyžamo a na to mikinu utekam pre zubnu kefku popritom si obleciem rifle..a idem ..ale aj tak si este musim nechat aspon 2 min na vlasy
ľudia zo zásady premýšľajú nad nezmyselnými vecami, niektorí v desivých množstvách a niektorí to dokonca musia aj prezentovať
...pokiaľ ide o ráno - za 15 minút som oblečená, namaľovaná a v prípade že máme doma nejaké jedlo aj najedená a ešte sa stíham chvíľu flákať po byte a vykecávať so spolubývajúcimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mám 18 hodín z dňa rozdrobených na odmerané a presne vypočítané úseky
» www.zahady.net/gallery.php?mod...
a potom som sa nadtym rehotala stvrt hodinu.
ale o nezmyselnostiach nerozmýšľam. Premýšľam len nad zmyselnosťami, pretože to tak má byť.
...pokiaľ ide o ráno - za 15 minút som oblečená, namaľovaná a v prípade že máme doma nejaké jedlo aj najedená a ešte sa stíham chvíľu flákať po byte a vykecávať so spolubývajúcimi
a k teme... radsej by som si odtrhla 20min z netu, ako ist spat v tom, v com som oblecena je to nepohodlne