Máte tu niekto naušnicu v chrupavke na uchu? Kde vám to robili? V nejakom piercingovom štúdiu? Bolelo to/hnisalo? Čítala som, že niekoho to bolí aj rok po prepichnutí, tak by ma zaujímali aj vaše názory a skúsenosti Môžte hodiť aj fotku
Bolelo to rok po prepichnutí, potom sa to zahojilo potom to bolo veľa rokov fajn. Tento rok som si náušnicu vybrala a nechala zarásť lebo sa mi to dosť blbo zapálilo... Skôr by ma zaujímalo či si to teraz môžem dať prepichnúť na to isté miesto
nemam ,ale paci sa mi to a chcel by som ..teda industrial a zevraj to aj dost boli a tazsie sa to hoji,ale tak zalezi od jednotlivca.. ale urcite si to daj v studiu prepichnut..
Ja mam industrial, prepichovany v polovici augusta, a mozem suhlasit, este boli, ale len na dotyk, ale uz skoro vobec.. problemy som nemal, hnisat hnisalo tak normalne, ako pri kazdom piercingu, 2-3 krat denne vycistit a bol
mna prepichnutie chrupavky (uplne hore) bolelo menej nez normalne prepichovanie dole na uchu (teda na tom obvyklom mieste kde prepichuju uz malickym detom) a pokial to budes cistit tak hnistat ani nic nebude
bola som prepichovat normálne v štúdiu a keby som bola zodpovedná a pravidelne dezinfikovala, nezapálilo by sa mi to, ale ako nie je to moc zapálené..ale ja si priznám že som v tomto lajdák a nedezinfikujem poriadne a bola som presne 1 augusta teraz cez prezdniny a ako pondelok som boal a v piatok uz som normalne aj spala na tom uchu cize pohoda a ako na dotyk kus boli ale len obcas cize je to fajn
Bola som v piercingovom štúdium a nebolelo...skôr štípalo a aj to len asi tri dni. Bolo to v októbri a zatiaľ mi to ani nehnisá, takže je to asi individuálne. A mňa osobne tiež štípalo viac, keď som si dáva normálne do ucha nastreliť ďalšiu dierku.
Je to na tebe či to riskneš alebo nie. Ja som mala motiváciu a aj dôvod, prečo som od toho necukla.
prvé prepichnutie bolo úplne bezproblémove, veľmi rýchlo sa zahojilo, nebolelo, úplna pohoda... len to druhé bolo o trošíčku horšie, mohlo to spôsobiť aj to, že baba v štúdiu mi prepichla žilku o uchu, takže krásne opuchla časť ucha... no proste vtipný príbeh behania po pohotovostiach, nech mi to vyberú, čo sa samozrejme nekonalo, lebo lekári s takýmito vecami nechcú mať nič spoločné... takže v skratke toľko... problém, žeby ma bolel piers ešte aj rok po prepichnutí, som nemala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@spekacik nie je to až taká strašná bolesť
Nehnisalo,bolelo cca mesiac
Mám ale aj druhú a tá sa mi hojila asi 7 mesiacov a tiež nehlisala,ale tá bolesť
Je to na tebe či to riskneš alebo nie. Ja som mala motiváciu a aj dôvod, prečo som od toho necukla.
» www.birdz.sk/webka/rockmysou...